Praėjusį kartą skaudžiausi smūgiai teko Justės Arlauskaitės-Jazzu komandai, kurią paliko Algirdas Daumantas Ciunys ir Deividas Valma.

Šįmet merginų kategorijai vadovauja Saulius Prūsaitis. Joje – trys žavingos dainininkės: Ieva Voverytė, Paulina Paulauskaitė ir Iglė Bernotaitytė.

Sauliaus Urbonavičiaus-Samo vyresniųjų kategorijoje kaunasi tik du išlikę dalyviai: Simona Klusienė ir Andis Griva.

Vaikinams vadovaujančios Justės Arlauskaitės-Jazzu komandoje liko Mindaugas Avižienis ir Paulius Drabulis.

Marijonui Mikutavičiui šiemet atiteko grupių kategorija: „ZetaBeat“, „Golden Age“ ir „Only Once“.

Pirmoji pasirodė S. Prūsaičio komandos narė – Ieva Voverytė, su kuria pastarasis teigė kartais nesusikalbantis. Spalvingą dainą su būriu šokėjų atlikusi Ieva po pasirodymo sulaukė Jazzu pagyrų.

„Man labai patiko, tai buvo lengva, gaivališka, seksualu ir tam tikra prasme brandu“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Andis Griva

Vėliau scenoje pasirodė per plauką projekte išlikusios „ZetaBeat“.

„Nė akimirką nesigailiu praeitą šou jums pasakęs „Taip“. Jūs užkūrėte tikrą pirtį“, – sakė Samas.

Tuo tarpu S. Prūsaitis nustebino savo pareiškimu: „Scenoje buvo kekšynas.“ Tiesa, teisėjas suskubo pasakyti, kad nieko blogo galvoje neturėjo.

Trečioji scenoje pasirodė odinius drabužius vilkinti Simona Klusienė ir atliko itin energingą dainą, kurios metu šėlo scenoje. Po pasirodymo publika plojo atsistojusi, o Jazzu prisipažino meilėje.

Iškart po to pasirodė S. Prūsaičio komandos narė – Iglė Bernotaitytė, kurią visi teisėjai tiesiog išliaupsino.

Iglę ant scenos pakeitė Jazzu mokinys – savamokslis Paulius Drabulis. M. Mikutavičius po pasirodymo teigė, kad Paulius visuomet toks pats ir jau darosi nuobodu. Samas taip pat nenudžiugino vaikino ir pavadino jį „fonu“ į kurį scenoje nė nereikia pakelti akių.

Linksmu pasirodymu žiūrovus nudžiugino ant scenos pasirodžiusios „Golden Age“. Merginos buvo palydėtos audringų ovacijų, o teisėjai negailėjo pagyrų. „Manau šį numerį reikėtų siųsti į Prezidentūrą“, – sakė S. Prūsaitis.

„ZetaBeat“

Merginas pakeitė projekte dalyvaujantis latvis – Andis Griva, kuriam atsistoję plojo net teisėjai. „Tai geriausias šio vakaro pasirodymas“, – sakė S. Prūsaitis.

Po neįtikėtinai sėkmingo latvio pasirodymo scenoje pasirodė S. Prūsaičio mokinė – Paulina Paulauskaitė, kuri tokių audringų teisėjų reakcijų nesulaukė, tačiau S. Prūsaitis prajuokino aplinkinius sakydamas: „Kai tu dainuoji, tai mum net snukius traukia.“

Ta linksma gaida į sceną žengė Mindaugas Avižienis, o vėliau jį pakeitė grupė „Only Once“, kuriems teisėjai ir vėl negailėjo pagyrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)