Estrados žvaigždės Vitalijos Katunskytės dukra Monika prieš keletą metų emigravo į Didžiąją Britaniją, kur dirbo įvairius darbus tam, kad išmokėtų savo skolas. Monikai buvo skaudu, kai žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad ji paliko savo vaikus....

„Buvo skaudžiausia, jau čia visa Lietuva, aišku, žino, kaip aš emigravau į Angliją, ir kaip išmėčiau vaikus po Lietuvą. Aš turiu labai puikią mamą ir puikų vyrą, kuris prižiūri sūnų ir mergaitę. Ir buvo skaudžiausia, kad aš neva išvažiavau ir palikau savo vaikus. O aš turėjau vaikučiams sakyti, kad mes šiandien nieko nevalgysime, nes mamytė prisidarė skolų? Aš turiu du nuostabius vaikus, kuriuos privalau išlaikyti“, - laidoje kalbės M. Katunskytė.

Anglijoje Monika pradėjo ir dainininkės karjerą. Ten ji su kitu lietuviu pradėjo koncertuoti, tačiau jos partnerio Tomo žmona pradėjo įtarinėti, kad Monika su Tomu sieja daugiau nei koncertai.

„Draugai man pradėjo sakyti, kad šie žmonės ne tik kartu dainuoja, bet ir užmezgė romaną. Be to, po kelių dienų radau Monikos fotografijų mano vyro telefone, kur Monika buvo vonioje, tualete, miegamajame. Tada aš paskambinau Monikai ir jos paklausiau, kodėl ji siunčia mano vyrui savo nuotraukas?“, - laidoje pasakos Tomo žmona.

Laidoje dalyvavęs portalo mieste.lt redaktorius Žygimantas Barysas teigs, kad pačios žvaigždės nubrėžia ribas, kiek apie jas gali sužinoti žurnalistai.

„Tas ribas nubrėžia pats žinomas žmogus, ką pasakoti ir kiek sakyti. Jeigu nenorėsi, kad niekas nesužinotų apie tavo vestuves, tai ir nesužinos“, - laidoje sakė Ž. Barysas.

Penktadienio KK2 laidoje apie savo skolas prabils ir dainininkė Daina Bilevičiūtė, kuri sakys, kad daugelis net nesuvokia, kokioje ji yra situacijoje.

„Žmonės nesuprato. Visi galvoja, kad Bilevičiūtė pavogė milijoną ir dabar ramiai sau vaikšto. Aš galiu pasakyti tiesiai šviesiai – aš milijono negavau. Aš užstačiau savo turtą, aš turėjau Trakuose butą per du aukštus, kuris kainavo beveik milijoną, aš turėjau sodybą su didžiausiais projektais. Ir aš tai praradau, nes per daug pasitikėjau kitais žmonėmis”, - laidoje „KK2 penktadienis“ pasakos dainininkė D. Bilevičiūtė.

Žinoma moteris sakys, kad dabar jai tenka glaustis jos mamos bute, bet ir jį greitu metu gali atimti antstoliai: „Man skambina ir sako: „Mes Jus suimsime, nes jūs nemokate antstoliams baudos“, - pasakoja D. Bilevičiūtė.

Visą laidą žiūrėkite šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)