Šįmet merginų kategorijai vadovauja Saulius Prūsaitis. Joje – trys žavingos dainininkės: Ieva Voverytė, Paulina Paulauskaitė ir Iglė Bernotaitytė.

Sauliaus Urbonavičiaus-Samo vyresniųjų kategorijoje kaunasi tik du išlikę dalyviai: Simona Klusienė ir Andis Griva.

Vaikinams vadovaujanti Justė Arlauskaitė-Jazzu kol kas yra išsaugojusi visą komandą. Dainininkė dirba su Mindaugu Avižieniu, Deividu Valma, Pauliumi Drabuliu ir Algirdu Daumantu Ciūniu.

Marijonui Mikutavičiui šiemet atiteko grupių kategorija: „ZetaBeat“, „Golden Age“ ir „Only Once“.

Sekmadienio vakaro kovos rezultatai:

Šis vakaras tapo lemtingu dviems projekto dalyviams. Anot M. Starkaus, šįvakar balsavo maždaug 20 tūkst. žiūrovų.

Mažiausiai žiūrovų palaikymo šįkart sulaukė ir iš projekto iškart iškrito pirmasis J. Arlauskaitės-Jazzu auklėtinis Algirdas Daumantas Ciūnys. Šįvakar energingą pasirodymą surengusiam vaikinui nepavyko sužavėti žiūrovų. Kritikos jis sulaukė ir iš komisijos – S. Urbonavičiaus-Samo nesužavėjo nei vaikino šokis, nei jo vokaliniai gebėjimai.

Prieš komisiją dėl išlikimo šįvakar stojo ir kitas Justės auklėtinis D. Valma bei charizmatiškosios Marijono merginos „ZetaBeat“.

„Eilinį kartą nesuprantu, kas atsitiko. Kaip ir praėjusį savaitgalį, manau, kad neteisybė įvyko“, – pristatydama kitą savo auklėtinį, D. Valmą, sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

M. Mikutavičius savo merginų trijulei pasiūlė dainuoti taip, lyg tai būtų jų paskutinis kartas. Lemiamam pasirodymui grupė pasirinko lyrišką dainą ir suvirpino komisijos bei gerbėjų širdis.

J. Arlauskaitė-Jazzu savo balsą atidavė už D. Valmą, Marijonas – už savąją trijulę.

„Stebint Deivido kelią ir „Zeta Beat“ kelią, panos yra daug spalvingesnės ir iš jų galima daug ko laukti“, – sakė S. Prūsaitis ir savo balsą atidavė merginoms.

Lemtingą žodį tarė S. Urbonavičius-Samas. „Manau, kad Deividas čia gavo labai gerą patirtį ir, manau, ras savo kelią ant scenos. „Zeta Beat“ – tai merginos, kurios labai puošia sceną savo profesionaliais pasirodymai ir jos gali būti labai skirtingos. Išvada čia peršasi pati. „X Faktoriaus“ scenai labiau reikia „Zeta Beat“.

Antruoju šįvakar projektą palikusiu dalyviu, komisijos sprendimu, tapo Deividas Valma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)