DELFI žinią apie didžiuosius pokyčius ankstyvą ketvirtadienio rytą patvirtino I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Garsi moteris pasidžiaugė naujuoju savo vaidmeniu ir patikino – dabar „Mamyčių klubo“ laukia daug gražių, labdaringa veikla paremtų naujienų.

„Visada smagu naujovės, o šį kartą – jos labai aktualios ir širdžiai mielos. Turint vaikų juk visas gyvenimas ir taip sukasi aplink juos, jau dabar Jogaila džiaugiasi, kad tiek visko mums aktualaus ir svarbaus sužinau kiekviename filmavime.

Negana to labai džiaugiuosi, kad „Mamyčių klubo“ laidos rengėjai iš Latvijos taip džiugiai sutiko laidoje įgyvendinti ir kilnią misiją: kviesiu mamas padėti surinkti pirmuosius kraitelius nepasiturinčioms šeimoms laukiančioms kūdikėlio. Tai bus ne vienkartinė akcija, o ilgalaikė pagalba mamoms“, – pasakojo I. Morkūnienė.

Garsi moteris sako nuoširdžai tikinti šia idėja. Ji viliasi, kad mamos noriai prisidės prie „Mamyčių klubo“ misijos, o kūrybinė komanda, savo ruožtu, pasistengs aplankyti kuo daugiau kaimelių ir mažų miestelių gimdymo namų.

I. Morkūnienė pridūrė, kad žiūrovai televizijos ekranuose ją išvys jau nuo sausio 8 dienos.

Jaunų mamų pamėgtą televizijos laidą ilgus metus vedė dviejų vaikų mama E. Skrolytė. „Mamyčių klube“ ji reportažus rengė bei pašnekoves aktualiausiomis temomis kalbino beveik aštuonerius metus.
Eglė Skrolytė

„TV3“ komunikacijos vadovė Justė Radzevičiūtė-Laugalienė, kalbėdama apie priežastis, dėl kurių keičiama laidos vedėja, paminėjo prodiuserių norą „Mamyčių klubui“ įpūsti naujų vėjų.

„Laidos kūrėjams norėjosi šiek tiek atnaujinti jau 8 metus TV3 eteryje rodomą laidą. Tai taip pat bus ir puikus iššūkis jaunai mamai I. Kavaliauskaitei, kuriai daugelis laidos temų bus naujos ir į jas galės pažvelgti kitu kampu“, – teigė „TV3“ atstovė spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)