Serialas įgauna pagreitį, manau, kad sezonas – ne paskutinis, – kalbėjo serialo „Rezidentai“ scenarijaus autorius R. Rudokas ir juokavo, kad medžiagos komiškoms situacijoms tikrai nepritrūks. – Laikykitės ten stipriai, mes irgi laikysimės.“

Šį sezoną žiūrovų jau pavergusio serialo vingiuose išvysime ne tik jau pamėgtus herojus. „Bus nauji ir seni rezidentai. Bus seni daktarai. Bus daug daktarų, – šyptelėjo kiek atskleisdamas naujojo sezono intrigą R. Rudokas. – Niekas nesikartoja, kiekviena diena vis kitokia.“

Antrus metus iš eilės „Rezidentų“ aktoriai ir kūrybinė komanda komiško serialo sugrįžimą į eterį pasitiko švęsdami Padėkos dieną. Į serialo renginį atvyko Ramūnas Rudokas, Džiugas Siaurusaitis, Daiva Rudokaitė, Valda Bičkutė, Saulius Baltrūnas, Robertas Lenartavičius, Inga Šalkauskaitė, „Baltijos Amerikos klinikos“ generalinė direktorė Inga Malinauskienė, „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė su vyru prodiuseriu Rolandu Skaisgiriu ir kiti.

Trečiojo serialo sezono pristatymo renginio svečių laukė ne tik pirmosios serijos peržiūra, bet ir specialiai šiai popietei keptas kalakutas. Serialo aktoriai kartu su „Baltijos Amerikos klinikos“ kolektyvu visus vaišino gardžiu kalakutu, kuris skirtas JAV ir Kanadoje švenčiamai Padėkos dienai.

Naujame sezone žiūrovai sužinos, kuris rezidentas su trenksmu išeis, kaip V. H. Paplavskiui seksis atsisakyti taurelės ir kaip iš Amerikos grįžusi Angelė sutars su Inetos Stasiulytės kuriama heroje Silvija. Tuo tarpu rezidentas Alvydas Gaulė regs naujus romanus, Teisutis Kupstas mėgins atsikratyti pravardės, o venerologu tapęs Piteris Riauka toliau bandys prisitaikyti prie gyvenimo Lietuvoje ir ieškos teisybės.

Komiško serialo apie medikų gyvenimą naujojo sezono pristatymas – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)