Realybės šou finalinėje kovoje susirungė viena nuoširdžiausių projekto dalyvių, savo juoku visus užkrečianti policijos tyrėja iš Panevėžio Lina bei skaistuolis, niekada alkoholio nevartojęs ir nerūkęs vairuotojas iš Kauno Algimantas, kuris neabejotinai tapo ryškiausiu projekto dalyviu.

Didįjį projekto finalą pasiekusi Lina nustebino ne vieną, mat viso šou metu niekas įtarti negalėjo, kad lyderė galėtų būti moteris. „Mes, panos taip šnekėjome, kad galėtumėm padaryti daug ką. Dabar vinį susikalam, viskas yra, kaip ir vyrų nereikia“, - savo jėgomis prieš finalą tikėjo antrą vietą užėmusi Lina.

Finalinėje kovoje Linai ir Algimantui teko susidurti su ekstremalia užduotimi. Specialiais lynais jie buvo nuleisti nuo tilto į ledinę upę, kur turėjo kuo greičiau upe nuplaukti iki vandenyje plūduriuojančio gelbėjimosi rato, jį apiplaukti, parplaukti į krantą ir sukaupus paskutines jėgas užlipti ant tilto, kur jų laukė išsvajoto automobilio rakteliai.

Fizinių jėgų ir ištvermės pareikalavusioje kovoje laimė nusišypsojo charizmatiškajam Algimantui. Po ekstremalios finalinės užduoties namo atgal į miestą jis išriedėjo naujuoju automobiliu „Ford Fiesta“, kurį įsteigė automobilių nuomos įmonė „AutoRENT24.lt“ ir automobilių pardavėjas „Inchcape Motors“.

Nors policininkė Lina netapo šou nugalėtoja, tačiau jauna moteris džiaugėsi, kad jai pavyko įveikti dvi didžiausias savo baimes – aukštį ir vandenį. Antroje vietoje likusi policijos tyrėja buvo apdovanota ne ką mažiau vertingu prizu – šaldytuvu, kurį įsteigė oficialus „Haier“ atstovas Baltijos šalims – UAB „ACC Distribution“.

Realybės šou pabaigą dalyviai, kūrybinė komanda ir projekto partneriai audringai atšventė naujame, unikalaus formato restorane „Kuchmistrai“, įsikūrusiame Zyplių dvare Lukšių rajone – būtent netoli šios vietos ir buvo filmuojamas „IššŪKIS kaime“. Dvariškoje restorano „Kuchmistrai“ aplinkoje šventės dalyviai linksminosi iki paryčių, vakaro metu netruko įvairiausių pramogų, o visi susirinkusieji negailėjo vieni kitiems gero žodžio.

„Šis projektas buvo didelis iššūkis ne tik mūsų šauniesiems projekto dalyviams, bet ir man bei mano komandai. Dalyvius bei šou partnerius žiūrovai matė viso projekto metu – ačiū, kad dalyvavote, palaikėte, rėmėte, sutikote kartu leistis į šią avantiūrą. Be jūsų šio šou nebūtų buvę. Vis dėlto, šiandien taip pat noriu labai padėkoti tiems, kurių TV žiūrovai nemato – tai itin profesionali ir atsidavusi šio projekto komanda“, - vakarėlio metu kalbėjo šou prodiuserė Vaida Skaisgirė.

Moteris pasakojo, kad kiekvieno projekto sėkmė priklauso būtent nuo komandos: „Nei vieno projekto nelydės sėkmė, jei komandoje nors viena grandis šlubuos, jei komandoje nebus darnos. Džiaugiuosi, jog šiam projektui man pavyko suburti itin profesionalią ir darbščią komandą, todėl šiandien lenkiuosi žemai prieš kiekvieną ir labai dėkoju kiekvienam už jų svarbų ir nepamainomą indėlį į šį šou“.

Finalo ir vakarėlio nuotraukos - galerijose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)