Ant specialiai šiam renginiui sukurtos scenos šįvakar pasirodė garsiausi šalies atlikėjai. Drauge su ryškiausiomis sporto, scenos, televizijos ekrano žvaigždėmis jie kvietė Lietuvos žmones pakilti į kovą su skurdu – padėti pamaitinti nepasiturinčias šeimas.

Labdaros koncerto metu skambėjo šiam renginiui sukurti populiariausi „Naktinių personų“, „Rebelheart“, Violetos ir Viliaus Terasovų garsiausių dainų popuri. Scenoje žiūrovams koncertavo Birutė Dambrauskaitė, Vaidas Baumila, „Lemon Joy“ ir atsikūrusi grupė „Yvą“.

Kultinę „Kardiofono“ dainą „Kalėdinė eglutė“ šįvakar atliko legendinė grupė „Biplan“. Žiūrovų numylėtinis Radži ant scenos lipo atvykęs tiesiai iš ligoninės, o publikos išsiilgtoji Vilija Matačiūnaitė pasirodė su griausminga „Vario kirčio“ kolektyvu.

Renginį vesti buvo patikėta menininkei ir aktyviai visuomenininkei Nomedai Marčėnaitei, televizijos laidų vedėjui Rolandui Vilkončiui bei charizmatiškajai žurnalistei ir laidų vedėjai Astai Stašaitytei.

Koncerto žiūrovų laukė ir unikali staigmena – specialus R. Vilkončiaus muzikinis pasirodymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)