Šeštadienio rytą padedamos profesionalaus ir išradingo šefo bei maisto stilisto Reinaldo Janonio, grupės merginos Diletai gamins skanius pusryčius. Draugėms linksmai plušant virtuvėje, dainininkė ir įvairių televizijos projektų dalyvė D. Meškaitė-Kisielienė atvirai pasakos apie savo traumą, kuri nutiko paslydus nuo laiptų.

„Aš nesitikėjau, kad viskas taip rimta. Maniau, kad čia yra paprastas sumušimas, kad man padės pora masažiukų ir praeis tas nugaros skausmas“, - kulinarinėje laidoje pasakos dainininkė.

Tačiau apsilankius pas gydytojus viskas pasirodė kur kas rimčiau: „Kad yra tokia situacija aš supratau tik tada, kai pamačiau stuburo nuotrauką ir tą slankstelį. Iš pradžių taip viskas nutirpo, netikėjau, bet pasakė, kad čia rimtai sulūžo.“

Porą savaičių mergina griežtai laikėsi nustatyto gydytojų rėžimo, mažai judėjo. Tačiau D. Meškaitė-Kisielienė juokiasi, kad jos nestabdo net stuburo trauma – kartu su kitomis grupės narėmis ji jau vėl ruošiasi artėjantiems projektams. Laidoje „Virtuvės istorijos“ grupės merginos atskleis, kad vienas iš jų – „Eurovizijos“ atranka.

Kaip ir praėjusioje atrankoje, „Eurovizijoje“ merginos vėl pasirodys trise. Anksčiau buvusios „4 Roses“ neseniai pakeitė ne tik grupės pavadinimą, bet ir sudėtį – iš grupės pasitraukė Eglė Čepaitė-Keturkė. A. Kisielienė prisipažino, kad taip atsitiko tarp grupės narių kilus nesutarimams.

„Galbūt kažkokių klaidų padarėme mes, galbūt mūsų buvusi kolegė Eglė. Bet tiesiog supratome, kad mums trise yra paprasčiau, lengviau ir maloniau dirbti. Pavadinimą pakeitėme Eglės prašymu“, - šeštadienio rytą laidoje prie pusryčių stalo pasakos A. Kisielienė.

Linksmą ir atvirą grupės „Queens of Roses“ narių interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9.00 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)