Panašu, kad TV3 muzikinio projekto nebeįmanoma įsivaizduoti be svečių iš užsienio. Vienas iš pretendentų į išsvajotąją projekto kėdę – latvis Andis Griva. Tai jau antrasis Latvijos pilietis, kuriam sekasi sužavėti „X Faktoriaus“ teisėjus.

„Jei atvirai, tai labai jaudinuosi. Ši diena man labai svarbi“, – prieš lipdamas į „X Faktoriaus“ sceną lietuviškai kalbės A. Griva. Prisiminus praėjusias TV3 projekto atrankas, latviui nereikėtų jaudintis. Visi keturi „X Faktoriaus“ teisėjai negailėjo užsieniečiui komplimentų.

„Tu esi mylimiausias vyras šiame projekte“, – latvį prieš kelis mėnesius teisėjų atrankose gyrė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Andis – pianistas ir dirigentas, dažniausiai scenoje pasirodantis su gitara. „Aš pasiruošęs viskam – galiu ir šokti“, – juokaus ramiu pasirodymu „X Faktorių“ besitikintis užkariauti jaunas vyras.

Bilietą į projekto finalus garantuojančiame „X Faktoriaus“ etape „Kėdžių iššūkis“ – visos A. Grivos viltys. Svarbiausia jam – pasirodyti taip, kad patiktų sau. „Žinoma, teisėjų ir žiūrovų nuomonė taip pat labai svarbi. Noriu, kad jiems nebūtų tas pats“, – sakys latvis.

Padainavęs angliškai, A. Griva išgirs iš sau dalyvius besirenkančio S. Urnonavičiaus-Samo prašymą: „Padainuok lietuviškai“. Latvis nesutriks ir užtrauks Andriaus Mamontovo dainą „Ufonautai“.

„Pasakysiu labai moteriškai ir jautriai. Kai tu šypsaisi, aš noriu verkti. Aš tave myliu. Ačiū tau“, – po vaikino pasirodymo kalbės Jazzu. „Man dreba rankos“, – išgirdęs iš jos komplimentus sakys latvis.

Kaip A. Grivos pasirodymą įvertins S. Urbonavičius-Samas? Ar latviui bus leista užimti vieną iš keturių karštųjų kėdžių? Tai sužinosite jau šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)