Vytenis Kaluškevičius gerbėjams žinomas iš projekto „Lietuvos balsas“, kuriame užėmė ketvirtą vietą. Projekte vaikino mokytoja tapo Rūta Ščiogolevaitė, kuri dėl pagrindinio „Muzikinės kaukės“ prizo kovoja lygiomis teisėmis, kaip ir jos buvęs mokinys Vytenis. „Iš tiesų, nesu šokėjas. Neslėpsiu, tikrai buvo labai sudėtinga suderinti dainavimą ir šokį. Su šokėjais labai daug dirbom,“ – apie sunkumus įkūnijant Donatą Montvydą pasakos Vytenis Kaluškevičius.

„Aš nežinau, Vyteni, jeigu tu taip kiekvieną šeštadienį vis būsi geryn... Tai tu susilaikyk jau vaikine, užleisk vietą vyresniems“, - juokaus Vytenis Pauliukaitis. „Nu neturiu aš tau ką blogo pasakyt. Atrodei gerai, buvai ritmiškas, padusai minimaliai, šokai gerai. Vyteni, kitą kartą pasirodyk kukliau, gerai? Susitarkim.“ Kiti komisijos nariai taip pat liks be žado. „Aš niekaip nesuprantu, kaip tu taip taikliai pagauni judesį skirtingų atlikėjų. Iš kur čia? Ir iš viso, iš kur tu išdygai, aš nesuprantu? Žinai ką, aš negalėjau nuo tavęs atitraukti akių viso pasirodymo metu,“ – komplimentų negailės Inga Valinskienė.

"Muzikinė kaukė"

„Kad tau pavyko įsikūnyti į Donatą Montvydą šimtu procentų gali patvirtinti čia susirinkusi publika, nes tik tai Donatas išėjęs į sceną gali sukelti tokias emocijas,“ – sakys komisijos narys Mantas Stonkus. „Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienio vakarą netrūks atvirų humoristo prisipažinimų. „Aš esu didžiulis Donato Montvydo fanas, klausausi jo automobilyje, kaip kokia mergaitė.“ Žiūrimiausia BTV laida „Muzikinė kaukė“ – jau šį šeštadienį, 19:30.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)