„Jaučiausi užsisėdėjęs vienoje vietoje, norėjosi pokyčių, naujų vėjų galvoje, todėl manau, kad dalyvavimas projekte bus labai įdomus etapas. Taip pat buvo lengva sutikti, nes gavau puikią partnerę – jei man būtų siūlę kažką, kas visiškai pjautų pro šoną, būčiau tikrai sakęs – ačiū, gal nereikia“, - kalba P. Sinkevičius, kurio grupė „Electronic I“ daugeliui puikiai pažįstama už kartu su Egidijumi Dragūnu – SEL sukurtą lyrinį hitą „Lyja“.

Pauliaus partnerei komplimentus išties galima žarstyti drąsiai – ne viename filme bei teatro spektaklyje vaidinusi Gabrielė dainuoja nuo mažumės, o didžiąją vaikystės dalį praleido visų mylėtame vaikų kolektyve „Tele-bim-bam“.

Gabrielė Malinauskaitė

„Galvoje jau kurį laiką kirbėjo noras sudalyvauti kokiame nors muzikiniame projekte, kažkodėl norėjosi panirti į būtent tokią aplinką, todėl dalyvauti sutikau labai lengvai“, - atskleidė G. Malinauskaitė. O kaip jaunajai aktorei sekasi dirbti su P. Sinkevičiumi, kuriam ne sykį buvo klijuota ir svajonių jaunikio etiketė?

„Pirmą kartą susitikus Paulius pasirodė labai rimtas, todėl labai jaudinausi – svarsčiau, ar sutaps mūsų muzikiniai skoniai, ar sutarsim renkantis dainas. Tačiau po to supratau, kad jis nėra toks rimtas, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Nors jis ir jautrus, tačiau Paulius tikrai turi savo nuomonę, ir yra gana užsispyręs“, - kalbėjo būsimoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

Šįmet „Žvaigždžių duetų“ scenoje susirinks ypač margas įžymybių būrys. Jau dabar žinoma, kad kartu dainuos Natalija Bunkė ir aktorius Martynas Vaidotas, Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas, TV ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė ir Jurijus Veklenko, aktorė Asta Baukutė ir Ruslanas Kirilkinas, aktorė Agnė Grudytė ir Jurgis Brūzga, Irena Starošaitė ir renginių organizatorius Linas Lapėnas, „Mis Lietuva 2013” Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik. Paskutinė projekto pora paaiškės jau rytoj, o visų debiutą žiūrovai galės išvysti jau šį sekmadienį, 19:30, tik per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)