Laidos herojus R. Gricius dieną naktį nerimauja, kas bus su jo dukra. Žmona jį paliko prieš metus. Praėjus mėnesiui po skyrybų ji ištekėjo už kito. Rimvydas jaučia, kaip praranda dukterį. Ir dėl visko kaltina buvusią žmoną 35-erių Vilmą Šiaučiūnienę.

„Buvusi žmona man keršija per vaiką. Nuteikinėja dukrą prieš mane ir ši nebenori su manimi bendrauti. Jaučiu, kaip prarandu savo vaiką“, – guosis R. Gricius.

Vilma nori pasiekti savo: kad teismas uždraustų tėvo pasimatymus su dukra. „Anksčiau jam dukters nereikėjo, net pripažinti nenorėjo. Aš sukūriau kitą šeimą, turiu kitą vyrą. Tegu jis mane ir mano dukrą palieka ramybėje“, – aiškins V. Šiaučiūnienė.

Tai išgirdusi laidos vedėja R. Šakalytė-Jakovleva pasidalins savo skaudžia patirtimi. „Mano mama irgi slėpė nuo manęs tėvą. Iki 12 metų galvojau, kad mano tėvas tiesiog miręs, kol vieną dieną nesutikau jo. Mielos mamos, nedarykite tokios klaidos, nenuteikinėkite savo vaikų. Leiskite savo vaikams turėti ir mamą, ir tėtį“, – į visus kreipsis laidos vedėja.

Skaudžią besiskiriančių žmonių dramą, baisų karą dėl vaiko ir labai atvirą R. Šakalytės-Jakovlevos išpažintį TV3 žiūrovai išvys jau šiandien laidoje „TV Pagalba“ 16.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)