Kad ne taip lengva nuspėti tautiečių nuomonę, būsimi „Paklauskim Lietuvos” dalyviai įsitikino išgirdę vieną iš būsimo laidos klausimų: į ką pirmiausiai moteris atkreipia dėmesį – vyro amžių, išvaizdą ar socialinį statusą?

Žurnalistas, socialinių tinklų liūtas Saugirdas Vaitulionis žodžių į vatą nevyniojo: „Aš manau, kad pagal socialinį statusą, bet didžioji dalis tautos tikriausiai nuspręs, kad pagal išvaizdą! Kaip batus – svarbu, kad būtų gražūs, o ar patogūs nešioti, žiūrės vėliau.”

Merginų grupės „Pinup girls” narė Viktorija Sutkutė prisipažino, kad jai pačiai svarbūs visi trys kriterijai. „Daugumai moterų yra svarbu, kad prireikus vyras sugebėtų išmaitinti ne tik ją, bet ir būsimą jų šeimą. Abejoju, ar kokia moteris svajoja ištekėti už bedarbio alfonso”, – svarstė Viktorija.

Aktorius Eimutis Kvosčiauskas įsitikinęs, kad lietuvaitėms svarbiausia vyro išvaizda. „Šiuolaikinei moteriai tikrai svarbu kaip atrodo jos vyras. Ypač, kai vyrai šiais laikais labai puoselėja kūną, gražiai ir stilingai rengiasi, stengiasi tvarkingai atrodyti ir nevaikšto su tepaluotais kombinezonais. O vyro amžius ir socialinis statusas svarbus gal tik vyrų medžiotojoms ir barakudoms”, – rėžė Eimutis.

„Jei merginai dvidešimt, ji vyrą greičiausiai rinksis pagal išvaizdą, brandi moteris – pagal socialinį statusą. O aš rinkčiausi storą piniginę su geru humoro jausmu”, – šmaikštavo humoristė Violeta Mičiulienė.

Nuomonių žaidimas „Paklauskim Lietuvos“ – jau penktadienį 19:30 val. per LRT televiziją. Vedėjas Ignas Andriukevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)