Viena jų – studijų metu, Mantas žiūrėdavo tik romantiškus filmus. „Aš kol studijavau, tai tik ir žiūrėdavau „bobiškus“ filmus. Tam, kad moteris suprasčiau labiau“, - pasakos M. Katleris. „Radistų“ svečiams humoristas taip pat prisipažins, kad nieko nenusimano apie automobilius.

Paklaustas su kokiu automobiliu atvažiavo pas „Radistus“, Mantas Katleris sakys: „Ji sidabrinė, tik tiek atsimenu, aš mašinų neskiriu. Sidabrinės geros, jos dabar kainą laiko.“ Šis atsakymas privers juoktis visus vakarėlio dalyvius.

Žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ dalyvaus ir M. Katlerio antrininkas – Gintenis, kuris garsenybių komandą ves į pergalę ir mėgins laimėti „Eglės“ sanatorijos Birštone ir Druskininkuose įsteigtą prizą. Tiesa, pusė jo bus skirta „Mamų unijai“.

Gintenis taip pat kilęs iš Panevėžio ir teigia, jog sulaukia daug palyginimų su garsenybe. „Labai dažnai, man nepažįstami žmonės sako, kad esu panašus į Katlerį. Kai kurie mano, kad jis yra mano giminaitis“, - laidoje pasakos Gintenis. „Dabar, kai pasakėt, tai tikrai labai panašus“, - pripažins ir pats Mantas Katleris.

Karščiausiame žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“, kurį veda populiariausias didžėjų duetas Lietuvoje – „Radistai“, susirungs šešios žinomiausios Lietuvos garsenybės ir du eterio naujokai.

Šį vakarą „Radistų“ svečių sąraše, be jau paminėto Manto Katlerio – neseniai susituokęs grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas, radijo ir televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė, laidos „24 valandos“ vedėjas Giedrius Leškevičius, grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius ir skandalingoji dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Vieną garsenybių komandą į pergalę ves M. Katlerio antrininkas Gintenis, o kitą – televizijos eteryje dar nematyta namų šeimininkė Donata iš Vilniaus. „Geriausi mūsų vakarai“ – jau trečiadienio vakarą 20.25 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)