„Nors galiu be žadintuvo pabusti ir penktą ryto, kartais vis dėlto mėgstu ir ilgiau pamiegoti. Man patinka pusryčiai ir rytinė kava, bet lygiai taip pat mėgstu ir temstančius vakarus – neturiu mėgstamiausio paros meto. Man visi patinka. Kaip ir gyvenimo etapai – visi įdomūs ir visi labai svarbūs,“ – filosofiškai apie rytą šį šeštadienį 9.30 val. TV3 laidoje „Gardu Gardu“ kalbės N. Marčėnaitė.

Menininkės svajonių pusryčių vieta – kaimo terasa su vaizdu į sodą. Tiesa, ji priduria, kad ši svajonė jau išsipildė, o ir šiaip ji nelinkusi svajoti, mat viskas, kas vyksta Nomedos gyvenime – tarsi nuolat besipildančios svajonės.

Apie bene patį kasdieniškiausią dalyką – pusryčius – Nomeda papasakos „Gardu Gardu“ žiūrovams. Ją kalbins laidos vedėjas – garsus virtuvės šefas, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)