Patricija ne vienintelė aktoriaus R. Rudoko dukra, tačiau kaip tik ji su tėvu viešumoje pasirodo dažniausiai. Neseniai juos buvo galima išvysti vienoje lietuviško filmo premjeroje. Iš santuokos su pianiste Diana Rudokiene aktorius turi dukrą Mildą, o neseniai kartu su mylimąja šokėja Katerina Voropaj pora susilaukė sūnaus Rojaus Patriko.

Tarp meno žmonių užaugusi vidurinioji aktoriaus dukra P. Rudokaitė tikino tėvų pėdomis neseksianti. Mergina pasirinko kitą specialybę: „Nors aktorinis mane traukia, pasirinkau visai kitokį kelią. Nors mano visa giminė menininkai, nusprendžiau stoti į mediciną. Labai tikiuosi, kad pavyks. Tėtis iš karto mane palaikė, parėmė visaip kaip galėjo ir ragino, kad stočiau.“

Dvyliktoje klasėje šiuo metu besimokanti mergina juokiasi, kad apie savo planus filmuotis „Moterys meluoja geriau“ seriale tėvui nė nebuvo užsiminusi: tiek jam, tiek pačiai buvo netikėta, kai susitiko toje pačioje filmavimo aikštelėje ir filmavosi vienoje scenoje.

„Nežinojau, kad jis ten bus, todėl man buvo labai keista, kai jį sutikau. Kad jis filmuosis toje pačioje scenoje sužinojau iš jo kolegų. Buvo kartu ir labai smagu, ir keista kartu su tėvu laukti savo scenos. Džiaugiuosi dėl to“, – šypsodamasi pasakojo Patricija.

Ar garsus tėtis dalijosi patarimais, kaip įtikinamiau suvaidinti patikėtą personažą? „Tiesiog stengiausi kuo natūraliau atrodyti ir tiek. Kai man nepavyko iš pirmo karto suvaidinti savo scenos, jis mane nuramino tėviškai ir davė kelis patarimus. Net neatsimenu, ką jis man patarė, tiesiog sakė, kad čia nieko tokio ir pasiūlė pamėginti vaidinti kitaip“, – pasakojo P. Rudokaitė.

P. Rudokaitės debiutą seriale „Moterys meluoja geriau“ televizijos žiūrovai išvys jau šį, ketvirtadienio, vakarą 21.00 val. TV3.

Devintą sezoną skaičiuojantis „Moterys meluoja geriau“ pateiks malonių staigmenų: laukia intriguojantis siužetas, kvatoti priversiantys herojų nuotykiai, o svarbiausia – scenarijaus vingiai į televizijos ekranus sugrąžins žiūrovų pamėgtus personažus. Naujasis sezonas bus pilnas iš kojų verčiančio humoro, už širdies griebiančių melodramų ir net trilerio elementų. Prie serialo vairo stojo net du itin talentingi režisieriai – Mykolas Vildžiūnas ir Andrius Žiūrauskas, o prie „Moterys meluoja geriau“ aktorių komandos prisijungė Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Justina Žiogaitė, Dainius Kazlauskas, Brigita Arsobaitė, Kristina Andrejauskaitė, Nerijus Gadliauskas ir kiti.

„Moterys meluoja geriau“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)