Režisierius Mindaugas Meškauskas atviras – kaskart prieš naują projekto sezoną kamuoja klausimai: ar dar yra talentų, kurių žiūrovai nematė televizijos ekranuose? Ar jie bus verti scenos ir taps žvaigždėmis? „Vos pradėjus filmuoti pirmąsias teisėjų atrankas, šios abejonės žlunga. Visada atsiranda, kas nudžiugina teisėjus, salėje sėdinčius žiūrovus, mane. Vadinasi, tai patiks ir televizijos žiūrovams, kurie ir yra pagrindiniai teisėjai, dalyvių likimas – jų rankose“, – sako M. Meškauskas.

„Neabejoju, kad net patys skeptiškiausi, kritiškiausiai nusiteikę žiūrovai sekmadieniais žiūrėdami „X Faktorių“ džiaugsis kartu su teisėjais. Lietuvoje yra dainininkų, kurių klausantis šiurpai bėgioja po nugarą, po kurių pasirodymo veide lieka šypsena, o širdyje taip gera, kad norisi dar ir dar kartą juos išgirsti“, – šypsosi projekto režisierius.

„X Faktoriaus“ naujojo sezono teisėjų gretose – žiūrovų mylimi, garsiausi Lietuvoje dainininkai: tūkstančius gerbėjų į koncertus sutraukianti Jazzu, hitų kūrėjas Marijonas, grupės BIX lyderis Samas ir drąsiais, netikėtais sprendimais stebinantis S. Prūsaitis. Ketveriukė įsiamžino televizijos anonsuose, kuriuose atlieka garsiausius savo kūrinius. Keturis skirtingus įvaizdžius teisėjams kūrė dizaineris, projekto stiliumi besirūpinantis Egidijus Rainys.

Elegantiškais klipe teisėjai tapo skambant Jazzu dainai „Ką tu su manim darai?“, vyrukai šėlo su M. Mikutavičiumi, sėdėjusiu už būgnų, Samas užkrėtė roko energija, mosuodamas elektrine gitara, o S. Prūsaitis pokštavo su iš proto varančiu savo hitu „Vasara 3016“. Filmavimo metu teisėjai krito po Jazzu kojomis, ši vyrišką trijulę nušlavė stipria spalvotų dūmų srove, o klipo filmavimo metu skambėjo nenutrūkstamas juokas bei klausimas „ar aš tikrai turėsiu tą daryti?“

Anonsai jau sukasi TV3 eteryje, o kūrybinė grupė nekantrauja, kada projektas pasieks televizijos ekranus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)