Trumpute dizainerės Agnes Flick kurta suknele tiesioginio eterio metu pasipuošusi V. Skaisgirė nepaliko abejingų. Ilgų moters kojų grožį pabrėžė prie ryškiaspalvės suknelės priderintos aukštakulnės basutės ir saldų įvaizdį sugriežtino odinė striukė. Tokį įvaizdį projekto vedėjai sukūrė dizainerė Agnes Flick ir stilistas Joringis Šatas.

Visiems realybės šou tiesioginiams eteriams energingąją ir nuolat besišypsančią V. Skaisgirę savo kūriniais puošianti dizainerė Agnes Flick prisipažino, jog septintajai tiesioginei transliacijai parinkta trumpa ir ryškiaspalvė suknelė – savotiška provokacija. „Kadangi vis dar yra vasara, toks smagus, spalvotas projektas, todėl šį kartą ir tokia ryški, trumpa ir šiek tiek provokuojanti suknelė“, - sakė dizainerė.

Dizainerės teigimu, kuriant tokio trumpumo siluetus vulgarumo galima išvengti tik naudojantis auksine taisykle: „Žinoma, ta riba slidi, bet yra auksinė taisyklė, kurios laikausi – jei atidarai kojas, neatidarai krūtinės. Visuomet pasirenkam akcentuoti kažkokią kūno dalį, šį kartą tai bus kojos.“
Viso projekto metu realybės šou vedėją puošianti Agnes Flick atskleidė, kad pastaruoju metu V. Skaisgirės sceniniame įvaizdyje vyraujantį seksualumą netrukus turėtų pakeisti žavi elegancija: „Pusfinaliui ir finalui turime sumanę itin elegantiškus ir ilgesnio silueto derinius. Norėjome geriausia palikti pabaigai.“

Vaida Skaisgirė

Praėjusią savaitę kartu su projekto kūrėjais dizainerė Agnes Flick kvietė likimo neapdovanotas moteris dalyvauti konkurse ir laimėti specialiai joms sukurtą drabužį. Dizainerė atskleidė, kad jau yra išrinkta laimėtoja, kurios laukia ne tik specialiai jai sukurtas drabužis, bet ir profesionalų atliekamos grožio procedūros bei asmeninė fotosesija. Kūrėja džiaugiasi, kad jau netrukus šios gražios idėjos rezultatas pasieks dienos šviesą.

Šį, sekmadienio, vakarą realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ tiesioginėje išlikimo kovoje pirmą kartą žaidimo istorijoje ant karštųjų kėdžių sės trys projekto dalyviai – mažiausiai pinigų baruose uždirbusi, išlikimo kovų veteranė Simona, šią savaitę kolegų minusus surinkęs gražuoliukas Žygis, o trečiosios kedės likimas – daugiausiai pliusų surinkusios Viktorijos rankose.

Kas bus trečiasis išlikimo kovos dalyvis? Kurie, net du, projekto dalyviai turės palikti nuotykių kupiną realybės šou? Visi atsakymai – jau šiandien, „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ tiesioginėje išlikimo kovoje per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)