Laidos herojus klebonas Egidijus Kazlauskas į studiją įriedės ...motociklu. Jaunas ir energingas klebonas garsina savo Šešuolėlių parapiją ne tik tuo, kad pats važinėja motociklu, jis subūrė katalikišką motociklininkų klubą „Suk rankeną“ kaip alternatyvą baikerių klubams.

„Žinau, kad nemažai žmonių drąsiau ėmė užsukti į bažnyčią, žinodami , kad jai vadovauja kunigas, važinėjantis motociklu. O man smagu, kad mes savo motociklų žygiais garsinam parapiją, organizuojam prasmingus, istorines datas pažyminčius žygius ir gerai leidžiam laiką“, - džiaugiasi netradicinę transporto priemonę vairuojantis klebonas.

Garsus modelis Rasa Ciūnė dar vaikystėje persirgo kaulų vėžiu, patyrė daugybę operacijų ir liko su, rodos, merginą beviltiškai darkančiu neįgalumu - net aštuoniais centimetrais trumpesne koja. Bet tai Rasai nesutrukdė tapti modeliu, kai užsienyje ją pastebėjo fotografas ir pasiūlė tapti viršelių mergina. Šiandien Rasa vos spėja dalyvauti fotosesijose ir pati stebisi tuo, kaip susiklostė jos gyvenimas, nors vaikystėje daktarai nežadėjo jai nieko gero, tik sėdimą nuobodų darbą tarp keturių sienų.

Televizijos laidų ir renginių vedėjas Dangis Cholinas studijoje papasakos, kaip jis nusprendė tapti netradiciniu taksi vairuotoju. Ši profesija vyrui yra tikras nuotykis ir džiaugsmas, nes kiekvieną kartą aptarnaudamas klientą Dangis tarsi vaidina mini spektaklį. „Visada norėjau pagerinti taksi vairuotojų įvaizdį, galvodavau, kodėl daugelis jų į darbą eina netvarkingi, automobiliuose rūko, yra pikti. Aš į darbą einu su spalvotu kostiumu ir varlyte, o mane pamatę žmonės šypsosi ir maloniai nustemba“.

Dainininkė ir tituluota gražuolė Viktorija Sutkutė šiandien dainuoja grupėje „Pinup girls“ ir tapo paveikslus. Mergina niekada nesimokė piešimo, nes po skyrybų viena likusi mama nepajėgė išlaikyti dvejų dukrų ir netgi emigravo, palikusi vaikus seseriai.

„Būdavo dienų, kai neturėjom ką valgyti, nebuvo elektros. Bet mama sukosi kaip galėjo, o uždirbusi pinigų, pastatė ir mus ant kojų. Tai, ko neišmokau vaikystėje Dailės mokyklose ar būreliuose, mokiausi savarankiškai. Mano paveikslus šiandien perka, o man tai yra didžiulis džiaugsmas ir laimė, daryti tai, kas patinka.“

Laidos viešnia filologė Aistė Krušinskaitė prieš keletą metų patyrė sunkią stuburo traumą ir liko neįgali. Iki tol sportiškai ir aktyviai gyvenusi mergina visam gyvenimui atsisėdo į neįgaliojo vežimėlį. Bet šiandien Aistė ne tik pati vairuoja automoblį, keliauja, linksminasi su draugais, kuria originalius odinius papuošalus, bet ir tapo humoriste.

Mergina, sėdinti neįgaliojo vežimėlyje privertė publiką staugti iš juoko, pasakodama juokelius iš savo patirties. Aistės juokų tema -neįgalumas, tai, apie ką net rimtai nedrįsta kalbėtis sveikieji.

,,Nenoriu, kad mūsų gailėtųsi, mes gyvename įdomų ir pilnavertį gyvenimą, juk svarbiausia nepasiduoti ir šypsotis gyvenimui, žvelgti į viską su humoru“, sako Aistė.

Neįtikėtinos gyvenimo istorijos, ieškant savo laimės - jau šį ketvirtadienio vakarą per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)