Šią žinią DELFI patvirtino TV3 atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė. Beje, televizijos žiūrovai Renatą tikrai pamatys laidoje „TV Pagalba“, tačiau „TV3 žinių“ žiūrovams dar teks palaukti. Informacinę laidą nuo rudens ves Kristina Aleknaitė.

Kiek mažiau nei prieš du mėnesius kūdikio susilaukusi R. Šakalytė-Jakovleva pastaruoju metu visą savo dėmesį ir laiką dovanoja naujai gyvybei, tad grįžti į informacinės laidos ritmą sudėtinga. Anot E. Vyšniauskaitės, socialinės dokumentikos laida „TV Pagalba“ filmuojama iš anksto, eterio žiūrovai mato įrašus, tad šį darbą galima suderinti su motinyste, jis neužima tiek laiko.

Dviejų vaikų mama Renata jau spėjo nusifilmuoti ir reklaminiame TV3 naujojo sezono vaizdo klipe, kuriame mėgavosi saulė, jachta ir vandeniu.

Reklaminiame vaizdo klipe televizijos žvaigždės, pasitelkę 3 stichijas – žemę, orą ir vandenį – skuba į TV3 namus, kuriuose – gera būti kartu. „TV Pagalbos“ gelbėtojai – Gerda Stiklickienė, Sandra Žutautienė ir Renata Šakalytė-Jakovleva – skrieja greitaeigiu kateriu, kurį vargais negalais mėgina pasivyti kolega Arnas Švilpasukas, besiirdamas valtele.

Šiuo metu R. Šakalytė-Jakovleva laiką leidžia ne Lietuvoje, tad į DELFI klausimus atsakė trumpai: tiesiog patvirtino, kad nuo rugsėjo laukia nauji iššūkiai ir padėkojo už komplimentus dėl susigrąžintų puikių formų.

Televizijos laidų vedėja R. Šakalytė-Jakovleva dukros susilaukė birželio šešioliktąją. Kartu su vyru Viktoru Jakovlevu Renata augina ir dukrą Elzę, kurios susilaukė 2013-ųjų metų pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)