Projekto teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu nekantrauja, kada galės išvysti dar nematytų projekto dalyvių pasirodymus. Dalyvauti grupių atrankoje dainininkė kviečia tiek duetus, tiek didesnes grupes. Dainininkė įsitikinusi – dainuoti grupėje tarp talentingų žmonių yra labai geras dalykas, nes kiekvienas skatina tobulėti, padeda augti vienas kitam.

„Komanda ant scenos visada yra gerai. Mes su Leon Somov scenoje esame jau dešimt metų. Kuriant muziką man kitų žmonių nereikia, dviese mes galime padaryti viską“, – sako Jazzu.

„X Faktoriaus“ scenoje teisėja labiausiai laukia puikiai dainuojančių vokalinių ansamblių – tokių, kaip praėjusį sezoną puikiai pasirodžiusi grupė „Original Copy“. Dainininkei labai svarbi ir įvairovė, tad projekte yra laukiami tiek duetai, tiek didesni kolektyvai.

„Svarbiausias dalykas šiame projekte yra vokalas. Tad tiek grupės, tiek pavieniai atlikėjai turi dainuoti gerai. Grupės turi būti pasiryžusios eksperimentams, drąsios, nebijoti ieškoti, būti kitokiais“, – ko reikia norint sužavėti „X Faktoriaus“ žiūrovus vardina atlikėja.

Du sezonus iš eilės projekte sėkmingai grupėms vadovavęs Saulius Urbonavičius-Samas šį kartą savo kėdę užleis kitam teisėjui. Kokia grupių mokytoja būtų praėjusiame sezone merginoms vadovavusi Jazzu? „Dirbant su daugiau žmonių krūvis yra didesnis, tačiau yra ir daugiau pliusų. Kai yra daugiau žmonių, yra daugiau ir idėjų. Dirbti su grupėmis būtų visai smagu, įdomi patirtis“, – mano jau rudenį prasidėsiančio projekto naujo sezono teisėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)