„Vasarą tradiciškai leidžiame Palangoje ir atostogas deriname su darbu. Tokių atostogų, kad visai atsijungčiau ir kažkur išvažiuočiau iš Lietuvos, nelabai būna. Mūsų šeimyna vis tiek tokie „darboholikai“, tai mūsų tas vasarojimas Palangoje yra priderinimas prie mano vyro, kuris yra muzikantas – jis Palangoje vasarą groja. Mes čia atvažiuojame su vaiku ir būname iki tol, kol manęs darbe neprisireikia“, – apie savo vasarą pasakojo atsinaujinusiame seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“ vaidmenį kurianti aktorė.

Ji prisipažino, kad jos šeimos vasaros atostogos suplanuojamos iki menkiausios smulkmenos, nes jas visuomet tenka derinti su darbu teatre ir televizijoje.

„Iš šono atrodo, kad mes poilsiaujame „atsipūtę“, tačiau pas mus viskas iki galo suplanuota. Bet aš manau, kad tokios atostogos yra visose „nenormaliose“ šeimynose. Turiu galvoje tokiose, kurių atostogose visuomet paraleliai vyksta ir darbas“, – juokdamasi kalbėjo aktorė.

„Tobulos atostogos būtų kokiai dešimčiai dienų išvažiuoti į kelionę, kurioje „viskas įskaičiuota“, nes niekada tokioje nebuvau. Nors aš pati su alkoholiu esu šiek tiek susipykusi, bet norėčiau tokių atostogų, kur tik valgai, geri ir niekur neišeini“, – juokėsi aktorė ir pridūrė, kad viešint Lietuvos pajūryje su šeima dažniausiai mėgaujasi aktyviu poilsiu: „Tėtis dukrai ir man išnuomavo dviračius, tad važinėjame aplink visą Palangą, kol pavargstame.“

Nors vasara Jūratei pats darbymetis, ji sako, kad kai darbas tampa pramoga – jį dirbti būna vienas malonumas. Štai TV3 vasaros klipo filmavime moteris su kitomis televizijos įžymybėmis šėlo besitaškant spalvotais dažais bei linksmai pozavo fotografui kartu su pusnuogiais gatvės gimnastais „Project Mayhem“. Emocijų pagauta aktorė demonstruodama pozas nenusileido chrarizmatiškam sportininkų kolektyvui.

„Kai tik sėdėjau su vaiku ir niekur nedalyvavau, jaučiau, kad kažko stinga, bet nusiteikdavau, kad tuo metu mano darbas buvo mano vaikas. Aišku, su vyru eidavom į visokius renginius, vis kažką planuodavom ir man tai buvo taip įdomu, džiaugdavausi kažkur „išlindusi“. Aš labai džiaugiuosi, kad vaidinu ir teatre ir filmuojuosi televizijoje. Tame ir yra visas smagumas. Be to, buvau labai pasiilgusi žmonių“, – pasakojo J. Budriūniatė-Kamrazer.

Be pozityvumo ir jautraus santykio su gamta, TV3 seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“ žiūrovų laukia ir intriguojantis siužetas, atkeliavęs iš Pietų Amerikos. Argentiniečių televizijos serialo „Blind Date“ istorija žavi jau beveik 50 pasaulio šalių žiūrovus, o nuo šiol – ir serialo „Naisiai. Sugrįžimas“ gerbėjus. Be visiems gerai pažįstamų Naisių kaimo herojus įkūnijančių aktorių – Sigito Jakubausko, Aurimo Žvinio, Rimanto Bagdzevičiaus, Nijolės Mirončikaitės, Elidos Dubinskytės-Šimaitės ir kitų, šią vasarą vaidmenis kurs ir Inga Norkutė-Žvinienė, Josif Baliukevič, Jūratė Budriūnaitė, Anicetas Gedvilas, Aušra Štukytė ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)