Vis dėlto, charizmatiškąjį kolumbietį pažabojo meilė stilingajai E. Jennings ir per labai trumpą laiką J. Didžiulis virto pavyzdingu vyru ir tėvu: „Galbūt Dievas man siuntė tyčia, gal čia yra karma, kuri sako: „tu apsiženysi su žymesne moterimi ir visi ją žinos, tai tu negali eit į kairę, nes visi apie tai sužinos“, – juokėsi dainininkas.

Pati E. Jennings prisiminė, kad pirmojo likimo ženklo J. Didžiulis nepastebėjo. Pirmą kartą sutikęs savo būsimąją žmoną klube ir pasisiūlęs jai atnešti kokteilį, dainininkas dingo it į vandenį. „Tąkart pagalvojau, kad va, šitas kolumbietis yra toks, angliškai pasakytum flaky (liet. nepatikimas) ir tada aš girdėjau daug gandų, kad jis kazanova, playboy ir t.t.“, – prisiminė E. Jennings.

Tačiau po trijų metų susipažinęs su mylimąja iš naujo, J. Didžiulis jos jau nebepaleido ir pasitelkęs kantrybę bei, kaip pats sako, senamadiškus metodus, pavergė E. Jennings širdį.

Kaip santuoka ir meilė vienai žinomiausių ir stilingiausių Lietuvos moterų pakeitė J. Didžiulio gyvenimą ir karjerą? Kas šiandien svarbiausia pietietiško temperamento dainininkui ir kaip jam pavyks naujam gyvenimui prikelti vieną iš legendinių maestro E. Kaniavos repertuaro dainų – šį šeštadienį 17val. LNK laidoje „Nauja legenda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)