Tiesa, ramina tai, kad ši istorija tėra jos pasirodymo siužetas laidoje

„Deflinai ir žvaigždės“ – kadangi šį vakarą visi pasirodymai bus skirti Mamos dienai, A. Pilvelytė nutarė savo mamą net pakviesti kartu į sceną. Nors sukūrė ir išties jautrų pasirodymą, atlikėja komisijos ir vėl liko nesuprasta – Vytenis Pauliukaitis viską pavadino indišku filmu ir neslėpė, kad idėja jo nesužavėjo.

„Juk Mamos diena – tai tokia graži šventė, o jūs čia mums pažėrėte tokių indiškų saldumynų ir melodramų“, - nepatenkintas apibendrino pasirodymą komisijos narys. Čia pat jis dar kartą paaiškino, kodėl A. Pilvelytei niekada nerašo aukščiausių balų – esą taip komisija siekia pagerinti atlikėjos koordinaciją ir judesių atlikimą.

Stebėti savo atžalų pasirodymų atvyko ir daugiau mamų: Nijolė Pareigytė – Rukaitienė savo mamai išsakė tokį jautrų sveikinimą, kad pati susigraudino jo dar nė nepradėjusi, o kalbėdama ne kartą turėjo stabtelėti ir pradėti iš naujo. Mama stebėjo ir karatė čempionės Ritos Pivoriūnaitės pasirodymą, tuo tarpu baleto primarijus Nerijus Juška perdavė linkėjimus saviškei, stebinčiai jį iš dangaus.

Unikalios „Delfinų ir žvaigždžių“ transliacijos jau artėja į pabaigą – jau kitą antradienį, 21:30 val. LRT televizijos eteryje paaiškės, kuris iš aštuonių dalyvių per du mėnesius užsitarnavo daugiausiai žiūrovų meilės, ir kuriam pavyks tapti nugalėtoju.

Visą sezoną už žiūrovų skambučius surinkti pinigai keliavo delfinariumo terapijų centrui, kuris lėšas skirs neįgaliesiems reikalingos technikos pirkimui.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)