Žaidime trečiadienį susitiks ypač gerai nusiteikusios komandos – radistų pusėje žais žurnalistas Orijus Gasanovas ir kolegė žurnalistė ir rašytoja Agnė Pačekajė, o Astos Baukutės komandoje kovos grupės „Magnit“ narės Ingrida Kazlauskaitė bei Kristina Ivanova.

Sėkmingam laidos sezonui artėjant į pabaigą, M. Stonkus su svečiais vis dažniau paatvirauja apie laidos kūrimo užkulisius.

Šį kartą jo istoriją įkvėpė laidos metu naudojamas laimės ratas, kuris padeda išsiaiškinti piniginio prizo dydį už geriausią savaitės namų vaizdelį.

„Mums atlyginimus televizijoje irgi su tuo laimės ratu skaičiuoja. Dažniausiai pastato prie jo ir sako – kiek išsuksi, tiek ir turėsi. Tai man dažniausiai atsisuka arba „Seksis meilėje“ arba „bandyk kitą kartą“, - pasakojo M. Stonkus, o šią jo istoriją studijoje palydėjo juokas ir plojimai.

Vėliau laidoje laimės ratas visgi atliko savo pagrindinę funkciją ir apdovanojo vieną iš laidos žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)