Antradienį 21:30 val LRT televizijos žiūrovai išvys itin jautrų komisijos nario, režisieriaus Vytenio Pauliukaičio gestą, kurį jis skyrė būtent primarijui N. Juškai ir jo karjerai pagerbti.

„Nerijus baigė savo karjerą teatre, kur šoko 22 metus, tačiau taip ir neturėjo progos tinkamai atsisveikinti“, - po šių žodžių V. Pauliukaitis pakvietė visą delfinariume susirinkusią publiką pagerbti N. Jušką ovacijomis, ir ant kojų pakilo visi iki vieno žiūrovai.

Tiesa, jautri situacija nestokojo ir komizmo – šio vakaro laidoje, pildydamas pasirodymo temą „Filmai“, N. Juška vaidins išprotėjusį profesorių, kuris dainos pabaigoje surišamas tramdomaisiais marškiniais.

Supančiotas juose N. Juška ir priėmė audringas publikos ovacijas už savo gyvenimo nuopelnus Lietuvos baletui.

Kuriozinių situacijų netrūks ir kituose pasirodymuose – aktorius Marius Repšys, pasirinkęs įsikūnyti į visiems puikiai žinomą žaliaveidį Kaukės personažą, pasirodymą baigė su didžiule skyle nugarinėje kelnių dalyje. Anot aktoriaus, kostiuminė bėda jį ištiko likus vos kelioms akimirkoms iki pasirodymo.

„Norėjau padaryti kelis pritūpimus apšilimui, ir išgirdau, kaip iššovė kelios siūlės“, - vėliau pasakojo M. Repšys. Vis dėlto skylė kelnėse ne tik kad nesugadino, bet net ir papildė aktoriaus pasirodymą – daugelis neabejojo, kad tai buvo iš anksto apgalvotas elementas. „Štai ką reiškia geras artistas“, - M. Repšio pasirodymo žavėjosi V. Pauliukaitis.

Nors savaitgalį Klaipėdos delfinariume buvo nufilmuoti paskutiniai šio sezono pasirodymai, projekto nugalėtojas paaiškės tik gegužės 10 dieną LRT televizijos eteryje, kai bus susumuoti visų laidų žiūrovų balsai.

Balsuodami už patikusius pasirodymus, žiūrovai aukoja pinigus delfinariumo terapijos centrui – už surinktas lėšas bus perkama terapijai reikalingai įranga neįgaliesiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)