Sportiškiausia projekto dalyvė R. Pivoriūnaitė visus privertė aiktelėti, kai išnirusi iš baseino gelmių, delfinų išmesta į orą ji padarė salto. Lietuvos jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė patvirtino, jog Klaipėdos delfinariume tokio elemento dar nėra padariusi nė viena moteris.

„Rita šiame projekte tapo žmogumi amfibija. Kai ji paneria, atrodo, kad išplaukė į Baltijos jūrą, nes tiek ilgai neišneria. Neįsivaizduoju, kaip taip ilgai galima nekvėpuoti“, – R. Pivoriūnaitės pasirodymu buvo sužavėtas komisijos narys, režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Pati R. Pivoriūnaitė prisipažino, jog prieš paskutinį pasirodymą jaudinosi taip, kaip prieš Europos čempionato finalą.

Ypač dramatišką, sudėtingų elementų kupiną pasirodymą parengė ir Lietuvos baleto primarijus Nerijus Juška, kurį scenoje vėl palaikė sužadėtinė Agnė. Jo pasirodyme buvo itin daug baleto elementų, skambėjo klasikinė muzika.

„Man netikėtas atradimas tai, kad aukštasis menas gali būti čia, su delfinais. Nerijau, tikrai esate šio projekto pažiba“, – teigė O. Žalienė.

Niekada jokiose kituose televizijos projektuose nedalyvavęs Maksas Melmanas nesigailėjo, kad priėmė iššūkį dalyvauti projekte „Delfinai ir žvaigždės“. Ir nors jo paskutinis pasirodymas komisijos nesužavėjo, ji vis tiek skyrė aukščiausius balus, nes vertino projekto visumą.

Prieš projektą bijojusi vandens, organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė paskutinėje laidoje drąsiai nėrė į baseino dugną.

„Lina yra atradimas Lietuvos šou versle“, – kalbėjo komisijos narys Ramūnas Vyšniauskas. „Nebūtina būti scenos žmogumi, kad galėtum suprasti gyvūnus, kad mokėtum parodyti savo širdį. Lina tai įrodė“, – tvirtino O. Žalienė.

Gražiomis kūno linijomis ir efektingais elementais visus žavėjo reginių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas.
Dainininkės Nijolė Pareigytė-Rukaitenė ir Aistė Pilvelytė liko ištikimos sau: delfinariumo baseine jos demonstravo ne sudėtingus elementus, o jausmus.

Nors projekto „Delfinai ir žvaigždės“ filmavimai baigėsi, žmonių ir šių kilmingų gyvūnų draugyste galima grožėtis televizoriaus ekrane – kiekvieną antradienį per LRT televiziją rodomos projekto laidos.

Jos bus rodomos iki gegužės vidurio, o tada ir paaiškės, kas šį sezoną laimėjo projektą, nes tai lems žiūrovų balsai.

Viena dovanų nugalėtojui bus kontraktas su Lietuvos jūrų muziejumi, kad projekto laimėtojas vasarą su profesionaliais treneriais dalyvautų delfinų pasirodymuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)