Po trijų mėnesių bendravimo Lina paklausė Alekso, koks jos statutas, o tuomet vyras galutinai apsisprendė išeiti iš namų, žmonai Mildai apie tai jis pranešė paskambinęs iš telefono būdelės Birštone. Į Vilnių dainininkas daugiau negrįžo ir apsigyveno su Lina, o iš gimtųjų namų kartu pasiėmė vieną nedidelį lagaminėlį su sceniniais kostiumais.

Aleksas LNK laidoje „Yra, kaip yra“ atskleis šią antradienio popietė 17.25 val., kad išeiti iš žmonos Mildos norėjo jau prieš 10 metų, bet dainininkas pasakos, kad ji užrakindavo duris ir atsiklaupusi ant kelių prašydavo neišeiti. Kartu su Milda Aleksas Lemanas pragyveno 47 metus.

Alekso draugė Lina dirba Birštono sanatorijoje bei moteris sakys, kad dėl santykių su Aleksu Lina susilaukia aplinkinių pavydo. Be to, Lina atskleis, kad sulaukdavo ir buvusios Alekso žmonos skambučių, kurių metu savo atžvilgiu išgirsdavo ne pačius gražiausius žodžius. Lina pasakos, kad kai Aleksas dar gyveno su Milda ir vykdavo į namus Vilniuje, ji matydavo, kokiam strese jis būdavo ir kaip nenorėdavo grįžti į namus.

Kitas laidos dalyvis – renginių vedėjas Gintaras Mikalauskas. Vyras pasakos, kad Aleksą Lemaną pažįsta gan seniai bei pripažins, kad dabar Aleksas išgyvena tarsi antrąją jaunystę. Gintaras pasakos, kad skyrybos – skaudus ir sunkus dalykas, o jo gyvenime jų būta daug. Gintaras dabar gyvena su trečiąja žmona, o jų amžiaus skirtumas – tik 9 metais ir aktorius pripažįsta, kad jo visiškai nesijaučia.

Gintaras laidoje taip pat pasiūlys ir formulę, kuri, anot aktoriaus, padės apskaičiuoti, koks turi būti idealus žmonos amžius – vyro metai per pusę ir plius septyni.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)