Jau balandžio 17-ąją žiūrovai išvys pirmąją žaidimo „Moterys prieš vyrus“ laidą. Šou esmė – moterų ir vyrų komandos rungiasi įvairiose rungtyse bandydamos atsakyti į amžiną klausimą: kas geresni, seksualesni, gražesni – vyrai ar moterys.

Užduočių metu paaiškėja įvairių faktų ir pikantiškų detalių apie pačius dalyvius. Pirmoje laidoje į kapitonės Ingos Jankauskaitės komandoje žaidė dainininkės Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Laisva ir Katažina. Vyrų pusėje dėl garbės ir piniginių prizų žiūrovams kartu su Mantu Stonkumi rungėsi komikas Mantas Katleris, LNK sporto žurnalistas Tomas Langvinis ir kompozitorius Deivydas Zvonkus.

Tikrą ažiotažą studijoje sukėlė užduotis, kurios metu merginoms reikėjo išreitinguoti laidos dalyvius vyrus. Reikėjo nuspręsti, kuris iš jų, žmonių nuomone, labiausiai nevengia taurelės. Prieš tai šiuo klausimu buvo apklausta šimtas moterų gatvėje. Ar laidos dalyvių ir merginų iš gatvės nuomonė sutaps?

Studijoje kilo sąmyšis. „Aš žinau, aš žinau!“, - ėmė šaukti Nijolė Pareigytė. Tačiau tuoj pasimetė supratusi, kad čia reikės sakyti ne savo nuomonę, o spėti, kaip mano žmonės iš gatvės. „Nežinau, jeigu čia mus taip reitinguotų, mane statytų į pirmą vietą tikrai“, - juokavo Nijolė, kuri prieš kelis mėnesius visiškai atsisakė alkoholio.

Merginos ėmė svarstyti: visos jos žino, kad Deivydas Zvonkus išvis nevartoja alkoholio. Tačiau tuoj įsikišo Deivydo žmona Katažina. Pasak jos, žmonės susidarę kitokią nuomonę. „Juk žinių portalai nuolat rašo, kaip jį sustabdo policija. Visi galvoja, kad jis girtas vairuoja“.

Šou dalyvės pasiteiravo publikos studijoje – žiūrovės vienbalsiai rėkė, kad „Zvonkus geria daugiausiai“. Pats Deivydas tik kukliai trūkčiojo pečiais, nepratardamas nė žodžio.

Deivydas Zvonkus dėl alkoholio išties turėjo problemų. Lygiai prieš ketverius metus jis buvo policijos sulaikytas neblaivus prie vairo. „Mercedes-Benz“ automobilį išgėręs Deivydas tąsyk vairavo pačiame Vilniaus centre – prie Katedros aikštės. Į alkotesterį žymus kompozitorius įpūtė 0,5 promilės. Teismas jam skyrė 1250 litų baudą ir metams atėmė teisę vairuoti.

Pasak Katažinos, šis įvykis kaip reikiant pamokė jos vyrą ir nuo to laiko jis išvis nebevartoja alkoholio.

Tačiau, pasak Katažinos, žmonės to nežino ir mano kitaip. Taigi šou dalyvės, bandydamos mąstyti taip, kaip dauguma Lietuvos moterų, į pirmą vietą pastatė Deivydą Zvonkų. Antroje vietoje pagal išgeriamą alkoholį, atsidūrė Mantas Katleris. „Jis gi vakarėlių berniukas, su Šalčiūte fotografuojasi, šėlioja“, - argumentavo Laisva.

Trečioje vietoje atsidūrė laidos vedėjas Mantas Stonkus. „Jis gi šeimos žmogus, tėvas... negali jis mėgti taurelės“, - svarstė merginos. Ir paskutinis taurelės mėgėjų reitinge atsidūrė Tomas Langvinis. „Jis sporto žinias veda. Jam gerti nepridera“, - aiškino Katažina.

Kaip šiuos vyrus išreitinguotumėte jūs? Ar sutiktumėte su merginų nuomone? Ar laidos dalyvės buvo teisios ir kaip vyrus pagal išgeriamų taurelių skaičių surikiavo moterys iš gatvės, sužinosime jau balandžio 17 dieną, premjerinėje laidoje „Moterys prieš vyrus“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)