Eterio metu aktoriai Juozas Gaižauskas ir Darius Petkevičius bei dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia virto filmo „Džeimsas Bondas 007: Auksinė akis“ personažais.

Dainininkė Mia scenoje pasirodė kūną apsitempusi juodais odiniais drabužėliais. Pagrindiniu smuiku pasirodymo pradžioje griežusi moteris vėliau dėmesį užleido su ja dainavusiems vyrams. Lūžo kėdės, vyrai aistras kaitino scenoje liedami pomidorų padažą, tačiau pasirodymo kulminacija tapo Mios pasirodymas - ant jos krūtų buvo pritaisyti specialūs fejerverkai, kurie pasirodymo turėjo iššauti.

Mia, stovėdama scenos gilumoje, kelis kartus spustelėjo specialius fejerverkus, tačiau ją ištiko nenumatyta nesėkmė - vienas iš jų neiššovė. Mia pasirodymą baigė su vienu iššovusiu fejerverku.

Komisija nepraleido to pro akis. Projekto vedėjas Marijonas Mikutavičius, priėjęs prie dalyvių po pasirodymo, iš karto pasidomėjo, ar tikrai kažkas nepavyko. Komisijos narys Arūnas Valinskas tikino, kad net ir su viena "šaudančia krūtimi" pasirodymas labai patiko ir jis liko sužavėtas.

Šįvakar projektas išties kupinas staigmenų. Projekto vedėjas Marijonas pasirodė nusiskutęs galvą plikai, Deividas Meškauskas įkūnijo moterį, o aktorius Andrius Žiurauskas slėpėsi po beždžionės kostiumu. Iki transliacijos pabaigos savo favoritus gali palaikyti ir televizijos žiūrovai balsuodami specialiu numeriu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)