Daugkartinė Europos kiokušin karatė čempionė R. Pivoriūnaitė įkūnijo Džeimso Bondo merginą, nes penktosios laidos, kuri filmuota šeštadienį, tema – žinomiausi kino filmai.

R. Pivoriūnaitė taip sužavėjo V. Pauliukaitį, kad jis pakilo iš savo vietos, bėgo prie baseino, o tada žiūrovai galėjo stebėti bučinių gausą. V. Pauliukaitis už tai sulaukė ir atpildo – delfinai jį aptaškė vandeniu nuo galvos iki kojų.

Jautrius, įvairių jausmų persmelktus pasirodymus parengė ir kiti projekto dalyviai. Dainininkė Aistė Pilvelytė pasirinko filmą „Asmens sargybinis“, nes, anot jos, ir muzika graži, ir tema stipri – meilė. Per pasirodymą žiūrovai net nesuabejojo, kad A. Pilvelytė ir jai talkinęs treneris Marius išties įsimylėjo vienas kitą.

Grupės „Biplan“ lyderis Maksas Melmanas pasirinko filmą „Amelija ir Monmartro“. Jo pasirinkimą lėmė tai, kad šią jautrią istoriją mėgsta visa jo šeima, be to, ir dukters vardas yra Amelija.

Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė metė sau iššūkį – įkūnyti Džiuljetą iš klasikinio kūrinio „Romeo ir Džiuljeta“. Po savo pasirodymo N. Pareigytė iš komisijos sulaukė pylos, kad jai trūko aktorės talento, tačiau netrūko ir pagyrų už natūralumą ir skleidžiamą šilumą.

Aktorius Marius Repšys privertė kvatoti visus žiūrovus. Kaukės personažą pasirinkęs aktorius taip demonstravo įvarius triukus, kad net nepajuto, kaip praplyšo jo kostiumo kelnės.

Itin valiūkiška buvo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė, pasirinkusi lietuvišką miuziklą „Velnio nuotaka“ ir Jurgos vaidmenį.

Lietuvos baleto žvaigždė Nerijus Juška Klaipėdos delfinariume surengė tikrą Benio Hilo šou, kuriame pats vaidino kvanką, taip pradžiugindamas ir delfinus, ir komisiją, ir žiūrovus.

Originalumo nestokojo ir renginių organizatorius bei vedėjas Remigijus Žiogas, tapęs Pimpačkiukas. „Nors šio filmo nežinau, tačiau vis tiek drąsiai sakau, kad įvyko stebuklas, nes Remigijus padirbėjo, o ne kvailiojo“, – po pasirodymo R. Žiogą gyrė V. Pauliukaitis.

Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laida bus filmuojama ir sekmadienį, balandžio 3 dieną. Kiti filmavimai – balandžio 16, 17 dienomis. Visų jų pradžia – 15 val.

Unikalaus projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laidos per LRT televiziją rodomos kiekvieną antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)