Jau šį šeštadienį ir sekmadienį, 15:00, Klaipėdos delfinariume garsus vyras kartu su kitomis Lietuvos žvaigždėmis surengs dar du įspūdingus pasirodymus su delfinais.

Paklaustas, ko iš jo galima tikėtis artėjančių pasirodymų metu, N. Juška sutriko dar labiau.

„Dabar išvis bijau ką ir šnekėti... Vis dėlioju viską iš naujo, noriu viską padaryti idealiai. Gal kitiems atrodo, kad čia viskas paprasta – bet aš į tai žiūriu kitaip, aš į viską žiūriu iš profesionalios pusės, aš viską turiu padaryti idealiai, muzikaliai. Tai mane ir žudo“, - kalbėjo N. Juška.

Pasirodo, daugiausiai problemų perfekcionistui N. Juškai kelia noras kiekvieną pasirodymo elementą atlikti tobulai tiksliai pagal skambančią muziką.

„Atėjus pirmą dieną į delfinariumą, treneriai mums pasakė iš karto – nieko jums čia nepavyks padaryti muzikaliai, duodam 100 procentų, net nebandykit. Taip yra todėl, kad mes muziką girdime, bet delfinas – ne, todėl jis nežino, kad aš jo laukiu būtent tą sekundę“, - pasirodymų subtilybes aiškino „Delfinų ir žvaigždžių“ dalyvis.

N. Juška teigia, kad jaudulys prieš šiuos pasirodymus yra didesnis negu net prieš pačias didžiausias gyvenime turėtas premjeras.

„Pirmas pasirodymas man buvo košmariškas, nes delfinai manęs absoliučiai neklausė. Vyksta generalinė repeticija – reiškia, kad už dviejų valandų bus pasirodymas – aš įšoku į vandenį, o delfinai ima ir plaukia kas kur sau į šonus, o aš plūduriuoju kaip plūdė vandeny. Man tai kainavo labai daug nervų“, - dabar jau juokiasi N. Juška.

„Kai išėjau scenos link, aš visas drebėjau. Net neįsivaizdavau, kaip seksis. Bet dabar, atrodo, su delfinais jau susidraugavome, vieni kitus atpažįstame ir puikiai sutariame. Tikiuos, kad kuo toliau, tuo viskas bus dar geriau, kadangi sulig kiekvienu pasirodymu aš siekiu visus nustebinti vis labiau“, - žadėjo primarijus.

Kartu su N. Juška šį savaitgalį savo pasirodymus žiūrovams dovanos ir atlikėjos Aistė Pilvelytė bei Nijolė Pareigytė, grupės „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas, baleto primarijus Nerius Juška, aktorius Marius Repšys, renginių organizatorius Remigijus Žiogas bei organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė.

Pasirodymai balandžio 2 ir 3 dienomis prasidės 15 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)