Pusfinalio metu žiūrovai pamatys daugybę staigmenų. Vienas jų – vyriškas Deivdo Zvonkaus ir komisijos nario Stanislavo Stavickio-Stano duetas. Tai ne vienintelė vakaro staigmena, po kelių dainų ant scenos lipo dar vienas komisijos narys - Giedrius Drukteinis. Jis duetu užtraukė su Natalija Bunke.

Pusfinalio metu dainavo ir žiūrovai. Iš tolimo Lietuvos krašto atvykusi Radžio gerbėja ne tik nepagailėjo piktų replikų Rūtai Ščiogolevaitei, esą šį per daug neigiamai vertina duetus, bet ir užtraukė kelis posmelius.

Ilgą kelią projekto metu ir žiūrovų bei komisijos simpatijas pelnė šios poros: Radžis Aleksandrovičius ir Donata Gutauskienė-Laisva, Tadas Rimgaila ir Samanta Tina, Vaida Genytė ir Jonas Kalėda, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis bei Beata Nicholson ir „Du Donatai“.

Kas šįmet laimės projektą ir pelnys ne tik prestižinius auksinius mikrofonus, bet ir 7 tūkstančius eurų, paaiškės jau kitą sekamdienį. „Žvaigždžių duetai“ – kone ilgiausiai trunkantis televizijos projektas.

Auksinius mikrofonus bei nugalėtojų šlovę yra pelniusi ne vienas žymus pramogų pasaulio atstovas. Tarp nugalėtojų – ir Vilija Pilibaitytė-Mia, kuri šįmet taip pat dalyvavo projekte. Deja, praeities sėkmės atlikėjai nepavyko pakartoti. Projektą ji paliko vos po kelių laidų.

Prieš pat pusfinalį projektą paliko ir tiek komisijos liaupsių, tiek žiūrovų palaikymo visuomet sulaukusi Simonos Nainės bei Žygimanto Stakėno pora.

Projekto metu dažnai lyderių pozicijas užimdavo Radžis Aleksandrovičius ir Donata Gutauskienė-Laisva. Sunkų asmeninio gyvenimo periodą išgyvenanti Laisva scenoje net verkė. Vis dėlto dažnas jų lyderiavimas dar nereiškia, kad jie pelnys nugalėtojų laurus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)