DELFI primena, kad R. Jokubauskaitę pareigūnai sustabdė kovo 9-osios naktį. Televizijos laidų vedėjai buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,08 promilės. Pareigūnams R. Jokubauskaitė taip pat siūlė ir 500 eurų kyšį.

A. Valinsko vairuojamas automobilis buvo sustabdytas antrąją Šv. Velykų dieną. Patikrinus televizijos laidų vedėjo blaivumą, jis pripūtė 0,62 promilės. Tai – lengvas girtumo laipsnis.

Vertina skirtingai

„Atskirčiau šiuos du atvejus. Pamačius Reginos incidento vaizdo medžiagą sunku kažką paneigti, pridėti ar atimti. Kadrai kalba patys už save. Gal ir Arūno įrašą kada nors pamatysime, galbūt kažkas keisis. Bet šiai minutei – situacijos yra skirtingos. Aišku, šaknys tos pačios, bet pasekmės ir elgesys kitoks. Pradedant promilių skaičiumi, baigiant elgesiu“, – teigė R. Paleckis.

Iš pradžių buvo minėta, jog R. Jokubauskaitę eteryje kuriam laikui pakeis kolegė, laidos „Duokim garo“ vedėja Loreta Sungailienė.

Tačiau R. Paleckis patikino, jog paviešintas vaizdo įrašas nepaliko jokių abejonių – R. Jokubauskaitė nebegalėjo toliau tęsti veiklos iš mokesčių mokėtojų pinigų išlaikomoje televizijoje.

Regina Jokubauskaitė

Plačiau apie vaizdo įrašą skaitykite ČIA.

Dėl tolimesnės R. Jokubauskaitės ateities R. Paleckis nedaugžodžiauja. Anot jo, Reginai šiuo metu ir taip nelengva, tad atimti iš moters galimybę ateityje sugrįžti į televizijos etery būtų negailestinga.

Be darbo neliks

Dėl A. Valinsko likimo viskas šiek tiek paprasčiau – šiuo metu garsus vyras ir toliau lieka darbuotis ties „Auksinio proto“ projektu.

„Tai A. Valinsko prodiuserinė laida, transliuojama mūsų kanalu, tam tikra prasme jis pats laisvas priimti sprendimą. Galbūt pats nuspręs nebevesti laidos. Nemanome, kad turėtume nurodinėti, kas turėtų vesti laidą. Juolat, tai viena žiūrimiausių laidų, o A. Valinskas labai prisideda prie jos sėkmės“ , – DELFI pasakojo R. Paleckis.

R. Paleckis teigė, jog kol kas su A. Valinsku pasikalbėti neturėjo progos, bet patikino, jog artimiausiu metu pokalbis tikrai įvyks.

„Pakalbėsime apie tai, kaip iš šios nemalonios situacijos padaryti kuo daugiau naudos visuomenei. Kaip atkreipti dėmesį į šią problemą, kad kuo daugiau žmonių pagalvotų prieš sėsdami už vairo neblaivūs ir vairuotų atsakingai“, – teigė LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas.

A. Valinskui Šv. Velykos baigėsi liūdnai – prie vairo girtas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (940)