Projekte šį sykį dalyvaus nauja trijulė: dainininkė Mia ir aktoriai Darius Petkevičius bei Juozas Gaižauskas. Jie įkūnys gana netikėtą trio – „ZZ Top“ vyrukus ir lietuvaitę.

„ZZ Top“ idėja kilo Dariui, bet mes visi sėdėjome ir galvojome, kuo nustebinti žiūrovus ir komisijos narius. Parodijavome „Eurovizijos“ konkursą ir imitavome kovą tarp JAV scenos milžinų „ZZ Top“ ir Lietuvos atlikėjos“, – apie pasirodymą pasakojo Mia.

Ji pripažino, kad kostiumais pasipuošusius aktorius pažindavo tik jiems nusiėmus akinius. „Ne tik stovint ant scenos, bet ir užkulisiuose Dariaus nuo Juozo nebuvo įmanoma atskirti. Aš prašydavau jų nusiimti akinius, kad žinočiau su kuo kalbu“, – juokėsi Mia.

Moteris pasakojo, kad per Šv. Velykos ji ne tik pusryčiauja su šeima, bet ir dirba: „Juk bet kokia šventė mums, muzikantams – darbo diena. Velykų rytą praleidžiu su šeima, marginame kiaušinius, vėliau juos valgome. O vakare, kaip ir daugelio muzikantų, laukia darbas.“

Daugiau projekto akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)