„Tikrai jaudinausi, nes pasirinkau gana rizikingą idėją – monologą. Kai teksto daug, negali skambėti nuobodžiai, nes tada tikrai sudegsi“, – po pasirodymo neslėpė pats M. Repšys. „Bet atrodo, kad ta mintis visai gerai suėjo“, – šypsojosi aktorius.

M. Repšys nustebino ir komisiją, ir visus Klaipėdos delfinariume susirinkusius žiūrovus, pasirinkęs niekieno anksčiau nebandytą idėją – kone viso pasirodymo metu jis tiesiog kalbėjosi su delfinais, pagyvindamas šį „dialogą“ įvairiomis gyvūnams skirtomis komandomis.

„Tai – turbūt ilgiausias žmogaus ir delfino pokalbis, kokį esu girdėjusi. Aš net girdėjau, kaip Mariui pavyko delfinus prajuokinti!“ – apstulbinta komentavo komisijos narė, Lietuvos jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė. „Mariau, ačiū tau už superinį pasirodymą“, – lygiai taip pat žavėjosi ir kitas komisijos narys Ramūnas Vyšniauskas. Viską vainikavo ir ypatingas Vytenio Pauliukaičio vertinimas – tokių balų jis neskyrė nei vienam kitam renginio dalyviui.

Kartu su M. Repšiu antradienį LRT televizijos eteryje žiūrovams savo pasirodymus pademonstruos ir grupės „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas, Aistė Pilvelytė bei Nijolė Pareigytė, baleto primarijus Nerijus Juška, renginių organizatorius Remigijus Žiogas bei organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė.

Transliacijos metu žiūrovai galės balsuoti už labiausiai jiems patikusį pasirodymą, o visi surinkti pinigai bus skirti delfinariumo terapijos centrui reikalingai įrangai įsigyti. Nepraleiskite įspūdingos „Delfinų ir žvaigždžių“ premjeros jau šįvakar, 21:30.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją