Netikėta istorija K. Zvonkuvienė pasidalino ruošdamasi šio sekmadienio LNK „Žvaigždžių duetų“ filmavimui. „Šiandien manau, kad tai tikrai turėjo būti jis. Abu lankėme tą pačią Broniaus Jonušo muzikos mokyklą Naujininkuose, Šarūnas grojo klarnetu, o aš – akordeonu. Pūtikams ir akordeonistams priklausė tas pats koridoriukas, todėl visi dažnai matydavomės“, - pasakojo Katažina.

„O pūtikai buvo patys krūčiausi bernai“, - juokdamasi prisiminė K. Zvonkuvienė. „Ir tarp jų buvo toks Šarūnas, kurį buvau labai įsižiūrėjusi... pamenu, kad mane užbūrė tas vardas – Šarūnas. Pati buvau pratusi prie savo lenkiško vardo, ir tokių įprastinių kaip „Tomas“, „Dainius“, ar panašiai, o čia – Šarūnas...“ - šypsojosi atlikėja.

„Ai, bet juk buvom vaikai, tiesą sakant, aš ten ne jį vieną buvau nužiūrėjusi“, - vėl pradėjo juoktis K. Zvonkuvienė. „Kalbėjom su Šarūnu apie tą istoriją, sakiau, gaila, kad tada dar buvo be barzdos, dabar nereikėtų tiek sukti galvos“, - pridūrė ji.

Katažina ir Šarūnas Kirdeikis šiuo metu yra vieni iš projekto lyderių, o dėl jų vietos finale neabejoja nei komisija, nei atlikėjų kolegos. „Žvaigždžių duetų“ dalyvių tarpe Katažiną ypač palaiko kartu su grupe „Du Donatai“ dainuojanti kulinarė Beata Nicholson – moteris neslepia susižavėjimo Katažinos talentu, atsidavimu ir idėjomis.

Šį sekmadienį Š. Kirdeikis ir Katažina pasirodys kartu su Jurgiu Brūzga, o įspūdingo pasirodymo pabaigoje nutaikys ginklus tiesiai į komisijos narius. Kaip į tokį gestą sureaguos pati komisija? Žiūrėkite „Žvaigždžių duetus“ ir palaikykite savo favoritus jau šį sekmadienį, 19.30, tik per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)