Devyni „Dainuok mano dainą" dalyviai, žinomi ir labai skirtingi atlikėjai, atliks įvairaus laikotarpio Liepos dainas: jos pačios ir grupės „Pop Ladies". O pati Liepa papasakos ne tik apie savo šeimyninį gyvenimą, karjeros pradžią bendrabutyje su Deivydu Zvonkumi, nemalonius skandalus, bet ir išduos tikrąjį savo vardą ir pavardę.

Muzikos scenoje Liepa – dar tik aštuntus metus. Ji – jauniausia „Dainuok mano dainą" dalyvė. Tačiau savo muzikinio kelio pradžią prisimena su nostalgija. "Mano pusseserė – Eglė Skrolytė. Jos buvęs vyras Juozas Liesis žinojo, kad aš svajoju apie didžiąją sceną ir mane suvedė su savo geru bičiuliu Deivydu Zvonkumi. Aš, tuomet kukli medicinos studentė, turėjau skambinti Zvonkui. Buvo labai baisu. Sutarėme, kad jis pasiims mane iš bendrabučio. Buvo vakaras, ir jis atvažiavo su mėlynu mašiniuku. O, Dieve, tada taip norėjau, kad kas nors pamatytų, kad mane pasiima iš barako pats Zvonkus! Bet buvo tamsu, ir niekas nematė", - juokiasi Liepa.

Muzikos prodiuseris nusivežė jauną dainininkę, tik nepagalvokite nieko blogo, į įrašų studiją. „Ten dainavau jam dainas, jis tikrino mano balsą. Viskas tiko, ir nutarėme kurti projektą „Liepa". Iš įrašų studijos tąkart išėjau visa raudona – tiek streso buvo", - prisimena dainininkė.

Streso buvo ir tuomet, kai ką tik išgarsėjusią naują žvaigždutę ėmė talžyti bulvarinės spaudos smūgiai. „Įsivėliau į skandalą. Juozas, kadangi buvo mano prodiuseris, visur mane lydėdavo, į visus koncertus. Tuo metu jis kaip tik išsiskyrė su žmona. Spauda ir kvaili jos skaitytojai mane apkaltino, kad aš išskyriau Liesius! Tragedija – buvo žiauriai nemalonu. Kaip aš galėčiau – juk Eglė mano pusseserė“, - sako Liepa. Šį iš piršto laužtą skandalą žmonės pamiršo po mėnesio, o tada... „Intrigų juk žmonėms reikia. Tuomet mane ėmė poruoti su Deivydu Zvonkumi – jis irgi ką tik buvo išsiskyręs. Žodžiu, vis įsiveldavau“, - juokiasi hito "Čia mano namai" atlikėja.

Tik artimiausi Liepos draugai žino jos tikruosius vardą ir pavardę. „Aš esu Karolina. Liepa – tik sceninis vardas. Tačiau jis man taip prilipo, kad dažniau esu vadinama juo. Net vyras mane vadina Liepa. Tiesa, kai nuvažiuojame pas mano tėvus, tuomet ir jam virstu Karolina. Nes artimiausi žmonės taip mane šaukia".

Liepa atskleidžia, kad žiniasklaidoje pristatoma ir neteisinga jos pavardė.

„Aš nesu Liepa Mondeikaitė. Visų pirma, scenoje aš esu tik Liepa, be pavardės. Visų antra, mano pavardę kažkada žurnalistai suklydo rašydami. Išties esu Karolina Mandeikaitė. Ir išvis – rytoj pasiimsiu naują pasą, kuriame būsiu Karolina Norkevičienė. Gyvenime. O scenoje – tik Liepa. Nors tikriausiai ir toliau visi pristatinės mane Liepa Mondeikaite", - numoja ranka dainininkė.

Su savo vyru Evaldu Norkevičiumi Liepa santuokoje gyvena dar tik daugiau nei pusę metų. Ir rodos, sėslus šeimyninis gyvenimas jai dar nenusimato. „Turime šunį. Vaikų neplanuojame. Noriu dar pagyventi sau, noriu scenos. Kai jau norėsiu pailsėti, atsipūsti, tuomet ir susilauksiu vaiko. Kada tai bus, nežinau, kalendoriuje dienų iki gimdymo nebraukau", - pasakoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)