AC/ DC dainą „Highway To Hell“ atlikusi 37-erių ispanė į sceną žengė pasipuošusi žemę siekiančia suknele. Niekas nenumanė, kad operos ištrauka, kurią Christina atliko tobulai tam tinkančiu vokalu, tuoj baigsis ir klasikinę muziką pakeis sunkiojo metalo garsai.

Nusiplėšusi žemę siekiantį sijoną, Christina liko su kelnėmis ir korsetu. Šis pasirodymas komisiją tiesiog „išvarė iš proto“. Laidos ištraukoje matyti, kaip viena komisijos narė pasirodymą stebėjo net nejudėdama, o tiesiog išsižiojusi, tuomet kitas komisijos narys net šoktelėjo ir prigulė ant stalo.

Ispanišką žiniasklaidą taip pat užplūdo antraštės su Christinos vardu. Feisbuke jos pasirodymo įrašu pasidalijo atlikėjas Dave'as Soulas. Per kelias dienas šį įrašą jau spėjo pamėgti daugiau kaip 67 tūkstančiai žmonių, o beveik 173 tūks. šiuo įrašu pasidalijo su savo feisbuko draugais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)