Laidos metu scenoje pasirodė ir kauniečių, Džildos ir Oresto Vaigauskų pora. Po perukais bei storu grimu slėpėsi puikiai televizijos žiūrovams pažįstami aktoriai: Ineta Stasiulytė bei Aistis Mickevičius.

Porelė scenoje užtraukė dainą apie Mariną, nors laidos tema – gyvūnai. Viduryje dainos Džilda sustabdė pasirodymą ir pradėjo berti priekaištus savo vyrui Orestui. „Kas ta Marina? – scenoje jausmų nevaldė moteris. – Dainuoji „Marina, gražiausia pasauly esi“, o jei aš pradėčiau „Antanai, ilgiausią pasauly turi„?“

Džilda nulipo nuo scenos, puolė verkti ir toliau rėžė priekaištus savo vyrui. Laidos vedėjui Mantui Stonkui niekaip nepavyko sutaikyti poros ir priprašyti juos baigti savo pasirodymą.

Nutrauktą dainą vertinusi komisija tai pat negailėjo kritikos. Aukščiausias balas, kokį gavo ši pora – 5.

Komisijos narys Giedrius Drukteinis nebaigtą pasirodymą pavadino „nutrauktu orgazmu“. „Aš jau norėjau stotis, bėgti ir suktis su Jumis tame siautulyje, tačiau nutraukėte“, – nusivylimą liejo etiketo žinovas, skirdamas porai vos keturis balsus.

Kiti komisijos nariai taip pat negailėjo kritikos ir užvirė tikros audros. Įsiaudrinusi Džilda kartu su vyru Orestu taip pat nebuvo nusiteikę ramiai išklausyti kritiką.

Stanislavas Stavickis-Stano pastebėjo, kad poros atliekama daina neatitiko laidos temos – dainos apie gyvūnus. „Tu, pienburni, tu man nepaaiškinsi, koks aš tau gyvūnas“, – į Stano kritiką atrėžė Džilda, o jos vyras Orestas pridūrė „Eik tu šikt!“

Po tokio apsižodžiavimo Orestą vaidinantis Aistis pabėgo į užkulisius. Paskui jį išėjo ir Džilda. Kauniečių Vaigauskų pora tikino, kad daugiau niekada projekte jų nebepamatysime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)