Įspūdinga auksine suknele pasipuošusi S. Nainė ir smokingu vilkintis M. Stonkus išlipę iš prabangaus limuzino ėmė šypsotis ir mojuoti fotografams, tačiau netrukus M. Stonkų ištiko ypač nemalonus incidentas – kairįjį aktoriaus petį apdergė paukštis. S. Nainė neslėpė juoko, o pats M. Stonkus ėmė kuo skubiau valytis suterštą smokingą.

Laimei, šis incidentas – tai dalis anonso, skirto grandioziniam LNK šou „Operacija „Anekdotai“ ir kiti balandžio 1-osios nuotykiai”, kurį ir ves M. Stonkus.

Specialiame šou mėgstamiausius anekdotus pasakos žinomiausi Lietuvos atlikėjai, aktoriai, sportininkai ir politikai, tarp jų – Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, Tadas Rimgaila, Irūna Puzaraitė, Gabrielė Martirosianaitė, Rasa Juknevičienė, Sergėjus Jovaiša, Andrius Mazuronis ir kiti.

Geriausius anekdotus ir jų pasakotojus laidoje rinks kompetentinga komisija, o pertraukose tarp anekdotų LNK žiūrovų lauks šventiniai pasirodymai, žaidimai, ir kiti netikėtumai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)