Trečiąją vietą žiūrovai skyrė Tadui ir Rimgailai ir Samantai Tinai – jų pasirodymas porai pelnė 961 balsus. Nors komisijoje vyravo nuomonė, kad tai nebuvo stipriausias T. Rimgailos ir Samantos Tinos pasirodymas, galutinėje lentelėje pora taip pat liko trečia.

Mažiausiai žiūrovų palaikymo šįkart sulaukė aktorė Donata Rinkevičienė ir Egidijus Sipavičius – jų akmens amžiaus stiliaus pasirodymas teuždirbo porai 259 skambučius. Šįkart komisijos ir žiūrovų nuomonė sutapo – komisija D. Rinkevičienę ir E. Sipavičių taip pat paliko paskutinėje vietoje. Juos aplenkė ir iš lentelės apačios kiek pakilo Simona Nainė ir Žygimantas Stakėnas – sulaukę 503 balsų, jie liko priešpaskutiniai.

Jau kitą sekmadienį artėja dar vienas lemtingas vakaras „Žvaigždžių duetų“ dalyviams – išlikimo vakarą susumavus dviejų laidų rezultatus paaiškės, kuri iš porų šįkart turės atsisveikinti su projektu. Jei žiūrovų kitą savaitę ir vėl neįtikins D. Rinkevičienė ir E. Sipavičius, panašu, kad jie dar kartą liks paskutiniais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)