„Atsikandau ir viršelių su gražiomis antraštėmis ir su visai negražiomis, skandalų ir gandų. Iki šiol gyvenau labai spalvotą gyvenimą ir dėl jokių savo istorijų nesigailiu, tačiau dabar atėjo ramybės metas. Išsigryninau draugus, perdėliojau vertybes ir prioritetus“, – jau šį vakarą televizijos žiūrovams prisipažins dainininkė. Po triukšmingomis skyrybomis pasibaigusių santykių su verslininku Radvilu Bubeliu ir futbolo treneriu Edgaru Jankausku, į širdį pasibeldus naujiems jausmams, santykius su mylimuoju Mia kaip įmanydama saugojo nuo viešumo. Jo tikėjosi išvengti ir vestuvių dieną, net datą specialiai pakeitė iš savaitgalio į vėlyvą trečiadienio popietę, tačiau žiniasklaidai pavyko išsiaiškinti tuoktuvių detales ir lemtingą dieną jaunavedžius prie santuokų rūmų pasitiko būrys fotografų, televizijos operatorių.

„Mano vyras nuo mūsų draugystės pradžios kartojo, kad norėtų, jog aš būčiau nežinoma... Santykių pradžioje sutarėme, kad viešumas bus mano sritis, jis į tai nesivels“, – prieš televizijos kameras atviraus jau keturioliktus metus scenoje žibanti moteris. 32-ejų Mia laidos „Gyvenimas" vedėjui Edvardui Žičkui atskleis ir tai, kodėl su vyru Nerijumi nesituokė bažnyčioje.

„Planavome, net jaunavedžių kursus lankėme, bet supratau, kad tarti amžinoms meilės priesaiką prieš Dievą dar neatėjo metas. Kaip tu gali sakyti žodį „amžinai“, kai nežinai, kas bus rytoj, galbūt jis nustos mylėti mane, o gal aš jį, ko tada bus verta priesaika bažnyčioje“, – LRT laidoje „Gyvenimas“ kalbės Mia.

Kaip Nerijui pavyko užkariauti Lietuvos scenos žvaigždės širdį, kaip jis sutaria su dainininkės sūnumi iš pirmos santuokos ir kodėl Mia nutyla, paklausta, kaip jai sekasi bendrauti su sutuoktinio vaikais iš ankstesnių santykių? Visi atsakymai – jau šį vakarą 19.30 val. laidoje „Gyvenimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)