Kaip jau įprasta, daugiausiai žiūrovų skambučių – beveik 1700 – sulaukė Radži ir Donata GutauskienėLaisva. Šįkart žiūrovams mažiausiai patiko Simonos Nainės ir Žygimanto Stakėno pasirodymas. Nors ir išgirtas komisijos, jis porai teuždirbo 633 skambučių. Iki šeštos vietos galutinėje lentelėje porą kilstelėjo būtent geri komisijos balai.

Įspūdingo palaikymo sulaukė ir Tadas Rimgaila bei Samanta Tina – už porą paskambinta net 1146 kartus. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, ši pora tapo viso vakaro nugalėtoja. Tai – pirmas kartas, kai Samanta Tina ir Tadas Rimgaila pasiekią pirmąją vietą. Bendroje dviejų laidų rezultatų lentelėje jie liko treti.

Antrąją vietą šio vakaro ir bendroje dviejų laidų lentelėje užėmė Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis. Žiūrovai jiems skyrė trečią vietą, paskambinę beveik 980 kartų. Vis dėlto vakaro kulminacija tapo bendra Radžio ir komisijos nario Eugenijaus Skerstono daina – laidos vedėja Inga Jankauskaitė jų pasirodymą prilygino baltam taikos balandžiui, užbaigusiam tvyrojusią nesantaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (799)