Ar ir jai atrodo, kad komisija tyčia duoda mažesnius balus porai, už kurią balsuoja daugiausiai žiūrovų?
„Manau, tame yra tiesos. Aš visai nepykčiau, jei bendrame kontekste viskas atrodytų kitaip, o dabar mus laiko kažkokiais chalturščikais, kurie neįdeda darbo. Nori nenori, bet vis pagalvoju – pala, o kodėl būtent mums taip?“ - išsiliejo Laisva.

Kaip kad Stano pasisakė – neva nieko savo pasirodyme nepadarėm, nes rekvizitą mums kažkas surado, aprengti – aprengė, o mes tik atėjom ir sudainavom. Sutikčiau, jei būtume nusidainavę, ar kokią nesąmonę padarę – tada kita kalba“, - kalbėjo „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

Čia pat ji prisiminė ir aktorės Donatos Rinkevičienės bei Egidijaus Sipavičiaus pasirodymą. „Donata Rinkevičienė net pati po pasirodymo prisipažino, kad nusidainavo. O štai Stano jai pasakė, kad praeitą kartą juos nuskriaudė, todėl šįkart pakels. Norėtųsi ir mums tokio palaikymo iš Stano... tik kažkodėl mums jo skiria nedaug“, - apgailestavo Laisva.

Nepaisant šių nuoskaudų, Laisva yra neabejotinai viena iš pozityviausiai nusiteikusių „Žvaigždžių duetų“ dalyvių. „Šiaip nuotaika yra labai gera. Kaip tik kalbėjom su Radžiu, kad jau nuėjom nemažą kelią, dar labiau susidraugavom, labiau vienas kitą jaučiam, daug kas einasi lengviau. Žiūrovai nemato, kiek mes su visais dalyviais kartu per filmavimus prisijuokaujam, prisipokštaujam, šaipomės vienas iš kitų“, - šypsojosi Laisva.

Galbūt projekte užsimezgė ir tikrai tvirtų draugysčių? „Aš pati geriausiai sutariu su Vaida Genyte ir Jonu Kalėda – visada kartu pasijuokiam, nes Vaida visada labai išgyvena dėl savo išvaizdos, dėl savo figūros, tai aš jai sakau: baik, Genyte, valgyt picas, ir nereikės jaudintis dėl tos figūros“, - juokėsi moteris, pridūrusi, kad puikiai laiką leidžia ir su projekto naujokais – Ironvytu ir Neringa Šiaudikyte. Ką temperamentingasis Radžis ir Laisva parengs šiam sekmadieniui, ir kaip į tai reaguos komisija? Sekmadienį porų laukia iš išlikimo vakaras, todėl joms kaip niekad reikalingas ir kiekvienas žiūrovo balsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (549)