„Už mus daugiausiai balsuoja, o komisija duoda mažiausius balsus. Mes savo dueto žeminti neleisim“, – prieš tai sakė Radži.

Po pasirodymo vakare DELFI kalbintas vyras teigė, jog jį labiausiai įžeidė komisijos požiūris: „Mane ne žodžiai žaidė ir ne balai, o tai, kad mane bando padaryti kažkokiu pajuokos objektu. Aš nemėgstu tokių dalykų. Mes esame lygiaverčiai kolegos ir manęs nereikia žeminti. Aš nesu durnelis, kuriam pasakė ir jis turi klausyti. Mes esam lygiaverčiai, o čia aš neturiu teisės niekam nieko pasakyti? Taip negali būti.“

Nors Radži ir buvo taip stipriai įžeistas, tačiau nenorėjo nuvilti partnerės, todėl ir grįžo į vakarinį filmavimą: „Grįžau, nes dainuoju ne vienas, o su partnere, bet tai bus paskutinis kartas, jei dar šitaip nutiks, tai aš tikrai turiu ką veikti ir be šio projekto. Mane čia kvietė tris kartus. Manau, kad už mane yra šimtą kartų talentingesnių... Aš kviečiamas tik dėl reitingų, ar dėl kažko, bet man to nereikia.“

Atlikėjas taip pat atskleidė, jog į projektą atėjo laimėti. „Aš irgi žmogus ir atėjau išlošti, ar galima nors vieną projektą per 10 metų Radžiui išlošti? Ar pastoviai turi būti kažkokios intrigos? Juk čia yra menas, patys žmonės dalyvauja „Eurovizijose“ ir jie nesupranta, klausinėja paprastų dalykų. Ar jie iš medžių iškritę, ar kas? Jei taip elgsis, tai ir į „Euroviziją“ nepateks... Žmonės, kurie žiūri „Euroviziją“ – žiūri ir šį projektą, todėl reikia galvoti, ką šneki“, – kalbėjo Radži.

„Žvaigždžių duetų“ akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1049)