Projekte Neringa bei Ironvytas pakeitė praėjusią savaitę iškritusią Inetos Stasiulytės ir Valdo Burnio porą.

Ir „Žvaigždžių duetuose“, ir „Eurovizijos“ atrankoje dalyvaujanti N. Šiaudikytė abiejuose projektuose stebina elegantiška, preciziška, o kartais – net seksualia išvaizda.

Prieš keletą dienų atlikėja atviravo, kad „Žvaigždžių duetuose“ nori sugriauti apie save nusistovėjusius stereotipus.

„Tikiuosi, kad išmušiu tą nusistovėjusį stereotipą apie save, kad esu tiesiog kažkokia pop atlikėja, kuri gali dėvėti tik seksualius drabužius ir būti tik linksma, graži ir vienoda, kaip milijonai kitų. Aš turiu tikslą parodyti save iš visų pusių – vieną dieną galiu būti reperė, kitą – klounas, trečią – begemotas, dinozauras, mikimauzas, ir bet kas kitas“, – kalbėjo naujoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

Tačiau ketvirtadienio popietę ant scenos su trumpute suknele užlipusi atlikėja daugelį privertė susimąstyti, kodėl ir šįkart pasirinktas seksualus įvaizdis?

N. Šiaudikytė, Ironvytas

Per pasirodymą Neringa niekaip negalėjo atsiginti savo partnerio Ironvyto dėmesio. Šis net bandė ją suvilioti pluoštu stambių kupiūrų, tačiau pinigai netrukus buvo demonstratyviai sviesti jam į veidą.

DELFI pakalbinta N. Šiaudikytė tvirtino, jog debiutinio pasirodymo tikslas ir buvo komišku būdu parodyti, kokie klaidingi yra kai kurie visuomenėje nusistovėję stereotipai.

„Jei atrodai seksualiai, nereiškia, kad esi kvaila. Ir Ironvyto atveju – tai, kad jis sportininkas, dar nereiškia, jog neturi smegenų. Kiekvienas iš mūsų esame žmonės, turime savo vertybes.

Dažnai gyvenime būna, jog vyrai nuperka moteris. Per pasirodymą šveičiau Ironvytui pinigus į veidą tam, kad parodyčiau, jog viduje tokia nesu“, - sakė atlikėja.

Neringa taip pat patikino, jog ateityje gerbėjai išvys daugybę netikėtų įvaizdžių. Ji nė kiek nesibaimina scenoje atrodyti netgi juokingai.

„Yra tam tikros temos, kurios mus įpareigoja įkūnyti kažkokius personažus. Ir jie tikrai bus. Šis projektas reikalauja spalvų. Ir mes tas spalvas rodysime. Man įdomūs įvairūs vaidybiniai, režisūriniai sprendimai. Galiu būti ir apsmukusi, ir neapsmukusi – tokia, kokia būti manęs reikalaus daina“, – sakė N. Šiaudikytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)