Andrius buvo atsivėręs tylos siena – nesirodė viešuose renginiuose, nebendravo su žiniasklaida, netgi pasikeitė savo telefono numerį. Tačiau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ Andrius atskleis, kas iš tiesų šiuo laikotarpiu vyko jo gyvenime, kuomet spėjo ne tik į vagystės skandalą pakliūti, bet ir išsiskirti su žmona Milda.

„Šią vasarą išgyvenau didžiausią krizę savo gyvenime. Netekau visko – šeimos, sėkmingo verslo, pajamų, o galiausiai – ir reputacijos“, - šiandien prisipažins šokėjas.

Po skyrybų vienintelė Andriaus paguoda – ketverių dukrytė Ditė, su kuria jis praleidžia itin daug laiko.
Praėjusią liepą Lietuvos žiniasklaidoje pasklido žinia, kad į žinomą šokėją Andrių Kandelį panašus asmuo bandė pavogti 11 žinomų prekės ženklų drabužių. Jis susimokėjo už vienus marškinėlius, tačiau nuo kitų išsirinktų drabužių matavimosi kabinoje slapta nuėmė apsaugines etiketes, ir susidėjo drabužius į pirkinių maišą.

Pardavėjoms papilnėjęs maišelio turinys sukėlė įtarimų, todėl jos iškvietė apsaugininkus, kurie sučiupo vyrą bandantį išeiti iš parduotuvės ir iškvietė policiją. Tačiau belaukiant pareigūnų vyras pastūmė drabužių kabyklą su rūbais ant apsaugos darbuotojo ir pabėgo iš parduotuvės per tarnybinį išėjimą.
Andrius patikina šį įvykį prisimenantis kaip per miglą.

Dabar analizuodamas savo veiksmus jis ir pats nesuvokia, kas tuomet dėjosi jo galvoje, kai jis visiškai spontaniškai nusprendė įvykdyti šį nusikaltimą – prieš ateidamas į parduotuvę Andrius neturėjo aiškaus plano, kaip pasisavinti drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)