Likus valandai iki superfinalo M. Pundziutė DELFI atskleidė jog labai jaudinasi. „Labai laukiu šio vakaro, bet labai jaudinuosi“, - sakė ji.

Paklausta, kas jos nuomone šįvakar nugalės, mergina nesikuklino, sakydama, kad tai bus ne ji. „Aš tikiuosi sau gero, bet manau, kad laimės tas, kurio fanai šįvakar bus akyviausi, nors mes visi turim jų daugybę.“

Dar vakar M. Pundziutės širdies draugas dalijosi jos nuotrauka iš ligoninės. Mergina vietoj repetavimo laiką leido lovoje, todėl didžiulis merginos jaudulys, ko gero, padvigubėja.

Tiesa, DELFI M. Pundziūtė teigė, jog vakar įkelta nuotrauka sukėlė per didelį šurmulį. „Ta nuotrauka tik atrodė labai dramatiškai, dėl to ją ir įkėlėme iš tikrųjų ten nieko rimto“, – sakė mergina.

Tačiau paklausta, ar jos sveikata jau pasitaisė, Monika atskleidė, jog jai prieš superfinalą teko gerti vaistus. „Nepasveikau. Tai nėra liga, nuo kurios pasveiksti per savaitę. Čia ne sloga, o šiek tiek rimčiau, bet man dabar yra geriau, bet vaistus nuo skausmo vis tiek teko gerti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)