Superfinale kovojo Sauliaus Prūsaičio komandos vaikinai: Aleksas Augaitis, Thomas Tumosa ir Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinė Monika Pundziūtė.

Šįvakar superfinalininkai pasirodė su garsenybėmis: Monika Pundziūtė atliko dainą „Maybe“ su latvių grupe „Brainstorm“, kurie atvyko į Lietuvą tik dėl šio kūrinio su M. Pundziūte atlikimo „X Faktoriuje“, Thomas Tumosa dainavo su Mantu Jankevičiumi, o Aleksas su Anžela Adamovič.

Šiandien lemiamą balsą turėjo tik „X Faktoriaus“ žiūrovai. Tik jie turėjo teisę nuspręsti, kas taps muzikino projekto trečiojo sezono laimėtoju, gausiančiu 15 000 eurų ir pelnysiančiu kontraktą su kompanija „Sony music“, kurioje įrašys dainą, pasieksiančią visos Europos klausytojus.

Pirmasis ant scenos pasirodė Aleksas Augaitis su Anžela Adamovič. Marijonas Mikutavičius po pasirodymo teigė, jog šio vakaro Alekso partnerė – jį užgožė.

Aleksas Augaitis

Antroji ant scenos lipo Monika Pundziūtė su grupe „Brainstorm“. Sudainavęs kultinį kūrinį „Maybe“ M. Pundziūtės partneris prabilo lietuviškai ir šiltai pasveikino visus su Valentino diena.

Monika Pundziūtė

Trečiasis pasirodė Thomas Tumosa, kuris su Mantu Jankavičiumi atliko dainą „Čiuožki“. T. Tumosa po šio pasirodymo susilaukė komisijos liaupsių. Pasirodymas buvo itin energingas, o scenoje sukosi žavios šokėjos.

Thomas Tumosa

Antrą kartą į sceną pirmasis vėl lipo Aleksas ir šįkart dainavo vienas, o jam talkino tik būrys šokėjų. Tiesa, visų akys krypo į išskirtinę superfinalininko aprangą: ant blizgių kelnių jis vilkėjo juodas trumpikes. Jazzu net pajuokavo, jog mielai pasiskolintų šį derinį.

Energingas pasirodymas, kuomet net pats Aleksas ėmė aktyviai šokti sulaukė daugybės ovacijų. Saulius Prūsaitis juokais pavadino šį pasirodymą „Purvinais šokiais“.

Aleksas Augaitis

Monikos Pundziūtės antroji daina buvo „Get Lucky“. Mergina į sceną nusileido didžiuliu šviečiančiu burbulu ir prisijungė prie penkių jai talkinančių šokėjų.

Monika Pundziūtė

Paskutinysis pasirodė Thomas Tumosa, kurio išvaizda pribloškė daugelį. Vaikino kostiumas buvo pusiau moteriškas, pusiau vyriškas, o po pasirodymo žiūrovų minia nesiliovė ploti.

Po dainos Jazzu teigė, jog T. Tumosa yra vienas geriausių aktorių, kokį ji yra mačiusi. Vėliau teisėja užlipo ant scenos ir pabučiavo Thomui ranką, tuo tarpu M. Mikutavičius pasekė jos pavyzdžiu ir priėjęs kilstelėjo superfinalininko sijoną.

T. Tumosa ir M. Mikutavičius

Visiems dalyviams pasirodžius du kartus – žiūrovų balsai nulėmė, jog projektą paliko Thomas Tumosa, surinkęs 20 145 balsų. Už jį žiūrovai balsavo mažiausiai.

Įnirtingą kovą toliau tęsia Monika Pundziūtė ir Aleksas Augaitis, kuris iškart atliko dar vieną energingą pasirodymą – sudainavo „Fight for your right“ kūrinį.

Po jo scenoje pasirodė M. Pundziūtė ir atliko jausmingą dainą „Another Love“ po kurios susilaukė netylančių ovacijų.

Kol žiūrovai toliau balsavo, kas taps projekto nugalėtoju, Saulius Urbonavičius-Samas su Marijonu Mikutavičiumi sudainavo dainą, kurios metu vienas ant kito pylė šiukšles, į viens kitą laužė kėdes bei galiausiai netyčia „nušovė“ vieną niekuo dėta darbuotoją. Pasirodymą baigė M. Mikutavičius besivydamas Samą su elektriniu pjūklu.

Projektą laimėjo

Šįvakar triumfavo ir „X Faktoriaus“ laimėtoja tapo Monika Pundziūtė. Už ją balsavo daugiau nei 70 tūkstančių žiūrovų.

Lemiamą balsą turėjo tik „X Faktoriaus“ žiūrovai. Tik jie turėjo teisę nuspręsti, kas tapo muzikino projekto trečiojo sezono laimėtoja.

Mergina laimėjo 15 000 eurų ir pelnė kontraktą su kompanija „Sony music“, kurioje įrašys dainą, pasieksiančią visos Europos klausytojus.

Iškart po laimėjimo DELFI kalbinta M. Pundziūtė sakė, kad jaučiasi taip lyg dar nebūtų realybėje: „Ką tik įvyko kažkokia nežmoniška bomba, bet aš dar negirdėjau jos garso, to pačio bum. Man dar reikės jį išgirsti.“

M. Pundziūtė atskleidė, jog ją itin palaikė širdies draugas – Paulius Jonikas, kurį sutiko projekte. Mergina teigė, jog yra beprotiškai dėkinga vaikinui, kuris yra labai stiprus žmogus, o tą stiprybę tarsi perdavė ir jai.

Monika anksčiau yra sakiusi, kad laimėjus 15 tūkstančių eurų, gyvenimas nemažai palengvėtų: „Niekada nebuvau apipilta daiktais ir pinigais. Man niekada nebuvo lengva gyventi, niekada negavau visko, ko noriu. Labai palengvėtų ir šeimai, nes mano mokslai Vilniuje tėvams yra didelė prabanga.“

Mergina teigė, jog su P. Joniku pinigais nesidalins. „Mes nesame susituokę, tad visas laimėjimas yra mano, tačiau įtaka iš jo sklido nežmoniška. Jis mane taip palaikė.“


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3071)